ręcznik mały i duży,sczoteczka i pasta do zębów, 2-3 koszule nocne najlepiej rozpinane w okolicach klatki piersiowej-łatwiej będzie ci karmić,podkłady poporodowe-najlepiej 2 opakowania,majtki jednorazowe 1-2 opakowania,kilka wkładek laktacyjnych w razie jak mleko będzie wyciekać,1-2 staniki do karmienia(lub zwykłe-jak wolisz),dokumenty i wyniki badań,kapcie,skarpety-bo może nie byc ci za ciepło,ja brałam też szlafrok,bo po kąpieli zimno,grzebień-szczotka do włosów,szampon,woda mineralnanajbardziej co potrzebuję do szpitala
chodzi ci o legitymację ubezpieczeniową??? tak?? no właśnie to też,ja ujęłam to ogólnie jako dokumentykartkę o płaceniu składek zdrowotnych.
dziwnie z tymi koszulami i majtkamiU mnie w szpitalu nie można było nosić ani majtek po porodowych ani staników![]()
![]()
Koszule dostawałyśmy od szpitala takie worki białe strasznie sztywne
Ale co szpital to zwyczaj
no tu jest mały problem bo ja takiej książeczki nie posiadam mam jedynie książeczkę zdrowia w której jest nr ubezpieczeniowy ale nie wiem czy o to chodzi.chodzi ci o legitymację ubezpieczeniową??? tak?? no właśnie to też,ja ujęłam to ogólnie jako dokumenty![]()
jak to nie masza takiej książeczki nie posiadam mam jedynie książeczkę zdrowia w której jest nr ubezpieczeniowy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość