Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

22 lut 2008, 22:13

Oj tak Becia trzeba by było :ico_oczko:

To co :ico_zdrowko:

A jak Ty się wogóle czujesz ?? Lepiej już ??

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

22 lut 2008, 22:28

[size=200] aga[/size] :-/ dzis jest z tym problem nie moge :ico_placzek: juz chyba wiem skad taa gorączka i osłababienie-zaczeło mnie gardło pobolewac tac leciutko ale wcale tego nie odczuwam ,czasem jak mi sie cos tam przytknie i zakaszle to mnie cała klatka napier..... jakby pieczenie...kurde ale ja nigdy nie chorowałam czasem tylko katarek ,a kaszel ło jezuuuuuuuuuuu :ico_olaboga: niepamietam chyba ze 6 lat temu ,czasem gardło pobolewało zaraz przechodziło ,a teraz mam jakis inny objaw no i ta goraczka tez kilka lat temu sie nipokazywała :ico_noniewiem:

zaraz sobie zrobie cos musującego ciekawe co ja tam mam w tej apteczce :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-02-22, 21:32 ]
no super :ico_zly: ostatnio mój m wszystko powypijał została mi sie jedna aspiryna na gorąco :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

22 lut 2008, 23:13

Aga-aaa to takie buty hmm to pychotka... :ico_brawa_01:

Becia-walni se czystą i za chwilę bedzie dobrze :ico_haha_01: :ico_haha_01:

A my tylko w trzy jak takie sierotki!

[ Dodano: 2008-02-22, 22:26 ]
Dobra dziołchy ja spadam do wyrka,jeszcze musze umyć naczynia :ico_noniewiem:
Dobranoc :ico_spanko:

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

22 lut 2008, 23:35

[size=200]gośka [/size] :ico_zly: nie cierpie gorzały wiec odpada

[ Dodano: 2008-02-23, 10:37 ]
[size=200] :ico_szoking: oołaaaaaaa a co tu za stypa hmm...?

witam[/size]

nocka masakryczna znowu zabrałam do siebie ,ale ciagłe pobudki i duzo picia ,straszna wichura dzis była w nocy i grad taknapier.... po szybach ,ze :ico_olaboga: oo jzuuu wywali albo cuś i nagle jak nie srunełoooooo :ico_olaboga: myślałam ,ze zawału dostane taka burza tak od razu walneło i rozeszło sie głucho wszedzie i potem coraz mocniej ten grad nawalał .......dzis sliczne słonko ,ale wieje nadal troche mniej niewiem czy jest sens :ico_noniewiem: dzis gdzies wychodzic raczej niunia zostanie w domu,a ja wyskocze tylko do masarni po jakies miecho na jutrzejszy objados :-)

Awatar użytkownika
__DOMI__
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

23 lut 2008, 14:36

A czemu was nie ma, stęskniłam się za wami
przepraszam że mnie nie było
mam nadzieje że mnie pamietacie hehhe :-D
dużo spraw i chorób, wogóle urwanie głowy
My z Krzysiem nadal leczymy katar, coś nie chce nas opuścić
na domiar złego w nocy, przez przypadek mój S. uderzył mnie łokciem w oko, nawet nie pamiętałam
, mam napuchnięte oko jak balon, a boli strasznie, mój S, przyznał sie i mnie przepraszał, bidok się przejął :-D :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

23 lut 2008, 16:27

[size=200]DOMI[/size] no co ty nikt nie zapomniał o tobie -ale miałas nocne przygody :ico_oczko: ja dostałam kiedyś z łokcia w brode to mnie szczena bolała 3 tygodnie ładnie co nieeeeeee :ico_olaboga: ,a raz kuksańca pod żebro ,ale mój M . tak sie rzuca wtedu kiedy se wypije :ico_haha_01: od tamtej pory powiedziałam kategoryczne o niee :ico_nienie: wtedy śpie osobno ,i tak rano musze mu tłumaczyc co wyprawia i jak z impetem macha ,oczywiscie on nic nie pamieta :ico_noniewiem:

no dzis totalne spustoszenie -jakby tsunami przeleciało i wszystkich wymyło :ico_olaboga: [size=200]mela[/size] zasneła o 15 chłopaki gdzies wybyli ,a ja odpoczywam i wydaje mi sie, ze dzis niedziela bo dzis nigdzie niewychodziłam takie wiatrzycho ,a tak przewaznie to w niedziele sie nie ruszam nigdzie , no chyba ,ze jest M. i chodzimy razem na spacerki i w gosci.

HOP HOP :569: HOP HOP :569: :ico_nerwusek: PRZYWOŁUJE DO PORZADKU TYCH KTÓRYCH DAWNO TU NIE BYŁO :ico_nerwusek:

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

23 lut 2008, 16:46

Jestem jestem :-D

Nocka szczerze mówiąc nie wiem jaka bo nie pamiętam czy Emi się budziła czy nie :ico_wstydzioch: Pierwszy raz mi się tak zdarzyło :ico_noniewiem:

Ja rano ogarnęłam mieszkanko i pojechaliśmy na spacerek. U nas też tak strasznie wieje. Normalnie momentami łeb by nam na spacerku urwało. A rano koło 6 obudziło mnie walenie po parapecie. Odsłaniam roletę, patrzę a to MEGA grad :ico_szoking:

A ja mam dzisiaj jakiś dziwny humor. Hihi mam muchy w nosie. Wszystko mnie denerwuje, o wszystko się czepiam. Nie lubie siebie takiej :ico_zly: Ale coś mi się wydaje że to objaw zbliżającej się @ :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
__DOMI__
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

23 lut 2008, 21:26

Dzisiaj coś kicha na naszym wąteczku
u mnie dzis mam przyjechała to sobie trochę pogadałyśmy mało mamy dla siebie czasu :ico_placzek:

co z wami??

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

23 lut 2008, 22:33

właściwie to niewiem [size=200]gośka[/size] miała dzis gości wiec jest usprawiedliwiona [size=200],aga[/size] tez meldowana ,ale co z resztą? :ico_szoking: te co bywały codziennie nie ma juz pare dni
[size=200]
urmajo ,gozdzik [/size]co z wami baby nooooooooooooo, nie wspomne o reszcie ,ktora pojawia sie raz na jakis czas

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

23 lut 2008, 22:41

faktycznie dzisiaj puściutko :ico_olaboga:

Ciekawa jestem co u gozdzika i urmajo. Może nie mają neta. Mam nadzieję że u nich wszystko wporządku.

Karolina też się nie pokazuje. Mieli dzisiaj iść na RTG o ile dobrze pamiętam z MAciusiem. Mam nadzieję że zdjęcie wyszło wporządku...

A mnie głowa napierdziela tak że masakra. Wzięłam już tabletki ale jakoś nie chcą pomóc :ico_zly:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”