[ Dodano: 26-09-2011, 15:50 ]
ja ide sie polozyc na chwilke maly jeszcze si wiec moge odpoczac a w razie jak sie obudzi to Wiktoria sie z nim chwilke pobawi

to albo rodzisz dzisiaj, albo Kwiatunio Cię spakuje i wywiezie....... masz opcje wyborufajnie fajnie by bylo ale ja sie nastawiam na porod dzis
ordynator na oddziale jak leżałam mi a rańca po badaniu powiedział: "ladne 3cm - dziś pani urodzi" - skurcze nie mijały, co 5 min były. I o 20:08 nasz synek się pojawił, więc może zdarzają się lekarze z takim darem wróżeniawg niego urodzę do środy najpóźniej.......
tylko u mnie wszystko zatkane na maksaordynator na oddziale jak leżałam mi a rańca po badaniu powiedział: "ladne 3cm - dziś pani urodzi" - skurcze nie mijały, co 5 min były. I o 20:08 nasz synek się pojawił
lenie jesienne, ospale i niechętne do współpracywszystkie macie coś leniwe dzieciaczki.
wez Ty mnie nie strasz, bo moj maly ostatnio naprawde buszuje inaczej niz zawsze, a wczoraj to az sie wystraszylam co on wyrabial, myslalam, ze wyleci mi przez brzuchpowiedzieli mi ze dziecko prawdopodobnie sie przygotowuje do porodu stad te gwaltowne ruchy
hehe, no zobaczymy, ktora z nas pazdziernikowych druga w kolejce, jestem bardzo ciekawaenie jesienne, ospale i niechętne do współpracy
no ja wlasnie tez nie, myslalam, ze jak on pioje z tych twardych niekapkow to bedzie ok, ale okazalo sie onaczej, koszmar, ale co zrobic, nie ma co plakac trzeba teraz poswiecic czasu dla Erysia, zeby doprowadzic wszystkie zabki do porzadku, a zajmie nam to sporo czasu, a ja juz niedlugo rodzenie wiedziałam nawet że przy piciu przez butelke tak sie dzieje
Ale znaczy się to jak to jest , czyli że picie z butelki plastikowej z tzw gwinta jest złe ? Czyli jak jest dobrze ?ale zevy wypil z kubeczka a nie saczyl przez caly dzien z butelki, to jest najgorsze, bo ten kwas osadza sie na zabkach i jemu wlasnie powyzeralo zabki
No to brawa dla niego, zuch chłopak . I oby każda kolejna wizyta bo zapowiada się wiele była taka przyjemna, by chętnie buźkę otwierał i się nie bał.maly byl taki grzeczny, fajna ta dentystka Polka, fajnie z nim rozmawiala, on jej w gazecie autka pokazywal , nie plakal i yl badrzo grzeczny
No jasne że tak.Ja bym od razu mu powiedziała a niech sobie nie myśli że taka cudowna jest.dzis powiem chyba mezowi co ona powiedziala, niech wie jaka ma troskliwa matke
Eeee no kochana ty się nie spiesz za bardzo.Poczekaj troszku na mnie bo sama zostanę.Uuua, ale mnie zlapaly bole
No nieźle , to ona miała na 24 , ja mam na 20 i jakoś mnie to przeraziło że już mógłby poród się zacząć.nie chciały żadne rodzic w czasie, to wyprzedziła was Laseczka.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 1 gość