I tak koniec ja
Troszku zalatany miałam dzień,ale zdążyłam dziś być na plotkach nawet u mojej psiółki,później zawiozłam mojej mamie Michasia i pojechałam na to śmieszne zebranie wspólnoty mieszkaniowej.Myslałam,że sie wynudzę,a tu nawet się pośmiałam,co za wiara...porąbani
Można by im było nawet kibicować,ha,ha
Alw wiecie co jest grane,tak mówiłyście o tej pracy,że szukacie i wogóle...a tym czasem ja też wracam do pracy
myślałam,ze posiedze sobie troszkę z Michasiem,a tu się posrało
Tylko narazie szukamy rozwiązania co do opieki na Michałkiem!Moja tesciowa pracuje,moja mama też,tyle tylko ze moja mama opiekuje sie już od chyba ponad 2 lat taką dziewczynką Anie,która od września idzsie do przedszkola.I w zasadzie ja miałam wrócić do pracy od września,ale plany się pozmieniały i gips.Dziś akurat jak byłam u mamy,to Ania była u mojej mamy(bo normalnie to moja mam jeździ do nich do domu) i przyszła po nią jej mama i przy kawce pogadałyśmy czy moze dałoby sie tak zrobić,żeby Andzia była przywożona do mojej mamy do domu i to by wszystko pasowała.Ma tą wersje przedstawić męzowi i się zobaczy
A ja i tak bym chodziła od rana do 12,więc moja mamcia duzo by sie nienamachała przynim,bo to prawie jego godz.spania
Ach mówię wam,jak nie urok to sraczka
Ale sie wyżaliłam
Przaszam!
Miniowa-superaśne zdjęcia,jak Michaśko wystrzelił,taki fajnusi się zrobił
A jakiego miał torcika,bombka
Asiaa-tortem sie nieprzejmuj,wiem chciałaś zeby było pięknie,ale czasem tak jest ze cos musi nawalić
A w rodzinie tak jest,że zawsze jakaś zołza się trafi!!! Ale Domi dostała tych prezencików
ważne że jemu się podobało i napewno był szczęśliwy
gozdzik, dziękuję że zaczekacie za mną
A teraz chyba przed tymi swiętami juz takie pustawki są na forum?A zwłaszcza juz wieczorkami nikt nie siedzi
Aguś za n owy aparacik,no to teraz pujda takie focie,ze tu padniemy,normalnie sesja
Też mi się taki marzy,ale teraz inne wydadki
są
A co tak żadko wpadasz do nas?
Urmajo-jejku biedulko nie dosyć ze masz urlop i mogłabyś wyjśc sobie z dzieciaszkami,to ta pogoda u was taka wstrętna,ale bądz dobrej mysli ze bedzie lepiej(chyba)
Dobra lasecje,ja spadam nyny do jutyrka