Lagenko
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

Re: Suplement diety wspomagający odchudzanie

15 wrz 2014, 15:00

Przy diecie i aktywności fizycznej,treningu to moim zdaniem palenie w ogóle nie wchodzi w grę bo tutaj jedno wyklucza drugie i cały nasz wysiłek może po prostu pójść na marne.

Malyna
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

17 wrz 2014, 00:08

Szczerze powiedziawszy nie wyobrażam sobie łączenia palenia z ćwiczeniami. Nie palę , nie miałam tego problemu, ale moja koleżanka rok przed ślubem zdecydowała że zabierze się za poprawę swojej linii, również w ramach oszczędności zdecydowała też rzucic palenie. Kondycja bez porownania kiedy odstawila papierosy.

obrun
Mistrz pióra
Mistrz pióra

17 wrz 2014, 10:36

zdecydowanie odradzam takie specyfiki

Awatar użytkownika
CoCosanka
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

19 wrz 2014, 13:49

No właśnie masz rację jedno wyklucza drugie :) tylko że takich przykładów niestety nie muszę szukać daleko. Moja kumpela ( pozdro Monia ) po wyjściu z fitnessu od razu zapaliła fajka i z uśmiechem wracała do domu. Próbowałam jej przetłumaczyć że niepotrzebnie ćwiczy skoro i tak zaraz się truje ale jak głową w mur zero efektów.

bbeataa
Rozkręcająca się gaduła
Rozkręcająca się gaduła

21 wrz 2014, 15:17

dla mnie suplementy to czysta chemia która się faszerujemy. Wolałabym determinację i spokojne oczekiwanie na rezultaty. W dwa dni nie przytyłyśmy więc nie oczekujmy również cudów. Poza ćwiczeniami siłowymi poleciłabym wam jogę ( szczególnie jeśli chodzi o talie) dobrze rozciąga nasze mięśnie i uczy oddychania przez co nie meczymy się już tak syzbko.( jeśli chcecie dobry sklep, który ma sprzęt itp do jogi to zajrzyjcie na JogaStyl.pl)

Awatar użytkownika
Dorota84
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

23 wrz 2014, 18:54

Znam to doskonale, mieszkam na trzecim pietrze, windy brak, zadyszkę miałam koszmarną, po kilku tygodniach od rzucenia palenia przeszło jak ręką odjął ;) Teraz nie pale, ćwiczę, jeżdżę na rowerze i sprawia mi to prawdziwą przyjemność :) Gdyby ktoś potrzebował jakieś porady to służę pomocą. :)

viki88
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

15 paź 2014, 10:35

Zależy jaką dietę stosujecie. Ja stosuję 5:2, bo wg mnie jest najlepsza i też najmniej wysiłku wymagająca. Wystarczy jak tylko 2 dni w tygodniu się ją stosuje poprzez przyjmowania ograniczonej ilość kalorii. Dodatkowo warto wspomóc ją odpowiednio dopasowanymi tabletkami - http://dietbooster.pl/, świetny i bezpieczny suplement diety.

szpileczki
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

20 paź 2014, 18:19

Szczerze mówiąc nigdy nie wierzyłam w tego typu suplementy - tym bardziej, że jeśli stanowi to uzupełnienie dla zdrowej diety i ćwiczeń, które same w sobie są skuteczne.

Konstancja
Noworodek Forumowy
Noworodek Forumowy

22 paź 2014, 03:00

hej dziewczyny , chciałam tylko napisać, że paliłam długo i jak zaczęłam ćwiczyć to był totalny problem , zadyszki i wgl ciężko...było , bo jak nie paliłam , to zaś żarłam , ;/ miałam jakiś ,,cug,, do słodkiego w szczególności , nie potrafiła sobie z tym poradzić , w końcu wpadłam na dziki pomysł wspomagania się e- papierosem , z początku nie powiem było ciężko... ale odkryłam smakowe liquidy atmanta , o bardzo ciekawym aromacie i smaku , np szarlotka , czekolada czy kokos z mlekiem - genialne smaki! Powiem tak , bardzo mi to pomogło jeżeli chodzi o nie zażeranie się słodkościami , to dawało pokarm dla mojego mózgu że niby coś zjadłam , a w rzeczywistości to był tylko posmak szarlotki , czy czekolady , paliłam te trzy , czekoladę , szalotkę i kokosa , a le z tego co widziałam to maja więcej smaków - może komuś cos się przyda , bo wiadomo , najlepiej nie palić , ale jak jest nałóg.... to ciężko...

Awatar użytkownika
CoCosanka
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

18 gru 2014, 13:12

Ja niekoniecznie wierzę w tego typu specyfiki. Oczywiście nie mówię, że nie działają ale nie wiem czy bym im tak do końca ufała. Co myśliecie o diecie zielus: http://dieta-zielus.pl/ tak przy okazji?
Zastanawiam się czy warto na nią przechdzć.
No nie wiem jakoś ta dieta za mną nie przemawia może dlatego że pierwszy raz o niej słyszę poza tym nie znam nikogo kto by ją już próbował. Osobiście jeśli myślisz o Diecie proponuje Cambridge która jest sprawdzona a co za tym idzie bezpieczna. Na jej temat akurat mam troszkę więcej do powiedzenia bo widzę efekty po koleżance która w niedługim czasie będzie ją kończyć.

Wróć do „Fitness, Diety i odchudzanie”