surtsey, bo wiedziałam, ze masz za pięknie, żeby było to prawdziwe
no, ale może jakoś tak ułożą grafik, że jednak sobie troche odpoczniesz? no kurde blade przecież więcej osób tam pracuje i oni te muszą się urlopować przymusowo? ale ja w przedszkolu też musiałam za 2007 rok wybrać urlop, bo nikt nie chciał mi za niego zapłacic, chocia to idiotyzm, bo jako nauczyciel stazysta za godzine nadliczbową miałam ok. 10zł, a zastępuje mnie dwójka dyplomowanych-wściekłych na tą sytuacje jak cholera-którym sie płaci ok.24zł za godzine
gdzie tu rozum?
edi, no, ale co nie wypala z tym młodym rolnikiem? nie masz rolnika czy co?...wiesz ja jestem młoda... i prawie bezrobotna
ale w uk juz tez nie jest tak kolorowo, większosc naszych znajowmych wróciła, ba...nawet jednen anglik, ktory pracowal z kubą kupil mieszkanie w łodzi i przeprowadza sie 4 czerwca, bo jakas taka diwna atmosfera sie tam zrobiła podobno, ale sama nie sprawdzałam, plotki tu rozpowszechniam
nie wiem jak to jest, ze wkolo nas są same młode wilki, powaznie! takimi fuami sie na osiedlu rozbijają, ze mi oczy wychodzą
Marsjanna,
edi ma racje, kto będzie na nasze emerytury pracował, jak prestaniemy rodic dzieci?
to jakies chore zakłamanie! ale musze cie pocieszyc, ze ja sie nie spotkałam z takim tarktowaniem, więc może to jeszcze nie patologia tylko pojedyncy przypadek...oby