Trzymaj się będzie lepiej

moj dzidzius tego nienawidzi , zaraz chce zebym sie wyprostwala i przestajejak jestem zgięta
u mnie coraz lepiej, maz ma od juta urlop no i mam jutro wizyteJak samopoczucie?
ja nie mam ogolnie zanych czasmai mocno naleci mnie na cos slodkiego , a czasami zjadla bym pol kilo kapusty kiszonej albo pila sok z ogorka wiec nie wiem, ogolnie mam apetyt i czesto gloda jestem, ale nie chce sie tak obrzeraz, z zuza przytylam 32 kiloPytałam Was o smaczki, ale nie odpisałyście
w zasadzie do konca jeszcze nie wiem. Myślę o Wejherowie, chodze do ginka z tego szpitala, ale taka samą droge mam do wojewódzkiego do gdańska, tam rodziłam poprzednio i było ok.a ty gdzie bedziesz rodzic?
ja tez z bianka duzo przytyłam -22kg, ciągle walczyłam z ostatnimi 10. Teraz przytyłam 4 kg niby mało, ale dodac te 10, to i tak wychodzi waga prawie jak poprzednioz zuza przytylam 32 kilo zachodzac w ciaze moja waga to 56 wiec zajelo mi to 2 lata zeby sie doprowadzic i tak jeszcze 7 mi zostalo
ja tez mam, ale takie rozmrozone mi nie podchodząja ma truskawi z lata zammrozone
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość