oj jak ja dobrze wiem co to znaczy hihi, mam podobną różnice między maluchami. Teraz to się biją i kochaja na zmianęA moja dwójka łobuziakow czasem daje popalić choć teraz już jest coraz fajniej bo łapią ze sobą kontakt
magda1614 uprzedałąm ,że historie bywają drastyczne. Ja mimo wszystko zawsze wolę wiedzieć, a myśli strasznych przez to nie mam. Jeżeli mam możliwość to chcę wiedzieć od razu, a nie po porodzie, że z dzieckiem est coś nie tak. W cywilizowanych krajach wszystkie kobiety mają wykonywane badanie od 12 do 14 tygodnia ciąży. Bo to wcale nie jest tak, że trzeba mieć jakieś wskazania do badań prenatalnych. To jest loteria i wada genetyczna może trafić się każdemu. Tak samo młodej matce jak i tej po 35 roku życia.gaga22 to sie naczytalam na tym forum ze hoho az mam teraz straszne mysli mówię ci czasami mysle ze lepiej nie wiedzieć o co w tym wszystkim chodzi
łobuziak jak jego starszy brat - Bartek też buzi nie pokazał. Za to jajka obaj chętnie pokazująOh to łobuziaczek mały niech chciał mamuni buzki pokazać
no to jestem jedyna panienka Razem mieszkamy jakieś 4 lata, a ślubu raczej nie planujemyAaaa przypomniałam sobie, tak sobie pomyślałam wczoraj, że pewnie jestem mamusią po 30-tce z najkrótszym stażem małżeńskim
,łobuziak jak jego starszy brat - Bartek też buzi nie pokazał. Za to jajka obaj chętnie pokazują
To ja jestem nudną, 33-letnią mężatką, z 7-letnim stażem małzeńskim i dwójką dzieciaków, w dodatku parką- normalnie przeciętniakDUSIA555 napisał/a:
Aaaa przypomniałam sobie, tak sobie pomyślałam wczoraj, że pewnie jestem mamusią po 30-tce z najkrótszym stażem małżeńskim
no to jestem jedyna panienka Razem mieszkamy jakieś 4 lata, a ślubu raczej nie planujemy
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Google [Bot] i 1 gość