mambii82
Mistrz pióra
Mistrz pióra

06 lip 2007, 10:42

Hejka dziewczynki dawno mnie tu nie było !!!
Cieszę sie, że nasz wątek wspaniale się rozwija. U mnike wszystko ok. Czuje sie dobrze. Współczuję Ci Kilolek z powodu humorków i płaczu. Musisz pamiętac, że dzidzia juz niedługo przyjdzie na świat i będziesz najszczęśliwszą osobą na świecie ~!!!!!Co do brzusia to mam juz duży i widoczny heheh niektóre rzeczy jest łatwiej załatwić.np. wurzędzie.
Nie uwierzycie co dokonałam wczoraj... przejechałam sama autem 500km ze sląska na podlasie heheh tylko po to żeby się wymeldować... bo urzędnik w Olsztynie tam gdzie musze się zamldować nie wyraził zgody, żeby wszystko załatwiła na mijscu w Olsztynie (czasami tak mozna ale za zgodą kierownika biura meldunkowego). Nieźl cio... Mój mąż nie mógł ze mną jechać bo ma jeszcze egzaminy na studiach. Poradziłam sobie i będę miała co córci w przyszłości opowiadać!!! :ico_haha_01:
Dziewczyny nie macie problemów z ciuchami ??? np spodnie spódnica ??bo ja w swoje się już nie mieszczę a te ciążowe co do tej pory znalazłam nie przypadły mi do gustu. Raczej wyglądają jak dla starych kobiet ... :ico_placzek: :ico_placzek:

ewita76
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

06 lip 2007, 10:46

u nas tez taka pogoda od 3 tygodni ,wiatry wykrecily mi talerz satelitowy i dopiero wczoraj nastawili wiec po 3 tygodniach wiem co w naszej Polsce slychac i jestem szczesliwa :ico_brawa_01:
o nie a jesli chodzi o wszczynanie awantur to ja chyba jestem mistrzynia :ico_noniewiem: !!!!!!!!!! sama siebie nie rozumiem wszystko mnie wkurza a szczegolnie moj maz.Mam wrazenie ze zyje z nieudacznikiem, cokolwiek zrobi doprowadza mnie do szalu :ico_zly: on z reguly jest spokojnym czlowiekiem( mimo tego ze jest zawodowym bokserem)ale ja potrafie doprowadzic go do ostatecznosci.czasami dziwie sie ze on jeszcze ze mna jest.

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 lip 2007, 10:49

kilolek, oj biedactwo ja tez podobnie wszystko przeżywam całymi dniami jestem w domu tylko z dziećmi i psem które często robią mi na złość jak to dzieci ,czuje sie coraz gorzej a nikt mi nie pomaga nie mam jeszcze łóżeczka ani wózka a czas leci i w ogóle i jeszcze ta pogoda non stop mi zimno :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

ewita76
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

06 lip 2007, 10:54

ja mam problemy z ciuchami pewnie ale na szczescie mam spodnie jedne!!bardzo niskie biodrowki ktore oczywiscie robia sie za ciasne i je nosze pod brzuchem.a jesli chodzi o gory to nosze poki co to co mam niektore sa za krotkie ,brzuch mi troche widac ale co tam :-D musze w koncu cos sobie kupic bo coraz wiecej tego brzuszka wystaje :ico_olaboga:

anetkajur
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

06 lip 2007, 11:17

Czesc dziewczynki ja z u braniami też miałam problem bo ubrania ciazowe kompletnie nie przypadly mi do gustu. Na szczęście teraz jest taka moda że jest mnustwo dłużyszch bluzek marszczonych po bokach ja kilka takich zakupilam i puki co jakoś sie w nie z Julcią mieścimy :). A jeśli chodzi o awantury to chyba wczoraj był taki kijowy dzień ja się na męża dąsałam od kąd tylko wróciłam z pracy a chłopak naparwdę się starła zrobił mi obiadek, kupil ulubione lody :) no ale cóż ja miałam humorki i tyle...na szczęści mężuś jest wyrozumiały.
A dzis dziewczynki wyjeżadzamy sobie na weekend do znajomych więc pewnie tu już dziś nie zaglądne. Zyczę wszystkim super weekendu i Pozdrawiam

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

06 lip 2007, 11:38

No i klops. Humor mi do reszty padł. Wyobraźcie sobie, od miesiąca szyłam firanki (ręcznie!!!) z woalu do mojego nowego salonu. 4,5 m firanki, delikatnie marszczona, ze skosem (bo mam ścięte okno - no cudo. I dziś rano wreszcie skończyła. Ależ byłam z siebie dumna!!!!! Uprałam, chciałam powiesić na suszarce i .... zawadziłam o jakiś cholerny drucik na tarasie... i porwałam na samym środku! :ico_placzek:
Miesiąc pracy i taka byłam dumna! buuuuuu czemu ja psuję wszystko czego się dotknę???
:ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

Co do ciuchów to ja mam jedne jeansy z elastycznym pasem (poza tym wyglądają jak biodrówki) i kilka cienkich spódnic w gumkę z falbankami. Jakoś daje rade choć chciałabym wreszcie wyglądać jak człowiek. W Warszawie jest mnóstwo super ciuchów, najbardziej podobają mi się te z hapymum, same zobaczcie:
http://www.happymum.pl/
ale dla mnie ceny niestety są zaporowe.

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 lip 2007, 12:42

kilolek pisze:No i klops. Humor mi do reszty padł. Wyobraźcie sobie, od miesiąca szyłam firanki (ręcznie!!!) z woalu do mojego nowego salonu. 4,5 m firanki, delikatnie marszczona, ze skosem (bo mam ścięte okno - no cudo. I dziś rano wreszcie skończyła. Ależ byłam z siebie dumna!!!!! Uprałam, chciałam powiesić na suszarce i .... zawadziłam o jakiś cholerny drucik na tarasie... i porwałam na samym środku! :ico_placzek:
Miesiąc pracy i taka byłam dumna! buuuuuu czemu ja psuję wszystko czego się dotknę???
:ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
tak mi przykro może da sie to jeszcze jakoś naprawić :ico_placzek: :ico_placzek: a co do sklepu to w ogóle ma fajnie zrobioną stronkę :ico_brawa_01: no i ciuszki też fajne ale ceny już mniej fajne :ico_szoking:

Lalka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 lip 2007, 13:48

anetkajur ,ewita76 zapraszamy na odliczanko od 120dni!!tam czas szybciej leci :-D :-D juz Was wpisałam na listę prosze się zameldować :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 lip 2007, 15:34

Lalka, ja jeszcze 2 dni muszę poczekać :ico_brawa_01:

barbara123
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

06 lip 2007, 16:57

Kilolek ja tez ostatnio taka niewydarzona jestem
A staram sie być opanowana -ostatnio troche w kosc dala mi tesciowa,ale jak tak ulegalam emocją to nie wplywalo dobrze na moje malenstwo brzuszek robil sie twardy i napięty wiec odusciłam.
Niech moja maleńka posiedzi tam jeszcze te 120 dni i przyjdzie na świat kiedy jej pora

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”