hehe to prawda hehe jeszcze dodam ze usteczka rownie cudne jak leosiowe heheKrzysio jest przeslicznym chłopcem i ma takie boskie oczka jak mój Tomuś hehe.
aaa wlasnie leos wczoraj wykonal ten manerw kilka razy heheMój sie dziś tez podniósł na sekundę, ale zaraczkował... do tyłu hihi.
moj je obiad i owoceczy wy dajecie dzieciakom same obiadki? jedno danie? i bez owocow?
moj jeszcze nieczy wasze dzieciaki jadly juz sliwki suszone ale nie tez ze sloiczka..?
poniewaz dzieci najpierw posuwaja sie do tylu-indigo- napisał/a:
Mój sie dziś tez podniósł na sekundę, ale zaraczkował... do tyłu hihi.
aaa wlasnie leos wczoraj wykonal ten manerw kilka razy hehe
Oliver ma 8 zebolkow i nadaje jakby w radio pracowal,tata,dada,baba ...a mama nie mowi![]()
super super oby tak dalej,ale Oli ma zabkow szok normalnie my narazie tylko 2 hihi[ Dodano: 2008-02-24, 19:10 ]
a jeszcze Wam sie pochwale,ze odkad pracuje jest bardziej za tatusiem niz byl wczesniej i teraz juz wie ,ze w bdomu jest nie tylko mama za pierwszym razem jak poszlam do pracy,to rano plakal ,a teraz chlopaki spia do 11 i jest dobrze i powiem Wam,ze odkad jest z Tomkiem,to zrobil sie grzeczniejszy i umie sie soba zajac,wiec moze Tomek ma lepsze podejscie,skoro tak mi sie Oli na lepsze odmienia
hihihi u nas to samoi moze dodam ze on po kazdym posilku kupka
rano dwa razy
jedna kupke ma juz jak wstaje hehe zaraz nadchodzi druga, potem 3 w trakcie obiadu
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość