izus, astrid, super foteczki pięknych bobasów Astrid, u mojej małej też było podejrzenie, że oddziedziczyła po mnie skazę białkową (na szczęście na podejrzeniach się skończyło), ale neonatolog powiedziała, że w razie czego to absolutnie nie odstawiać dzidzi od cyca, tylko przejść na dietę bezbiałkową.
Alinko, moja Helenka przesypiała w szpitalu prawie całą noc, usiłowałam ją budzić na jedzonko, ale Mała zdecydowanie odmawiała ssania. Okazało się jednak, że przybiera na wadze także przestałam się martwić. Moja mama stwierdziła, że Helenka sama wie, ile jej potrzeba i jak śpi przez 5 czy 6 godzin to nie należy jej budzić.
Ciągle jeszcze nie złapaliśmy rytmu dobowego, a mojemu dziecku najwyraźniej dzień przestawił się z nocą, bo w dzien potrafi przespać 5 czy 6 godzin, a w nocy budzi się co 2. Myślę, że to się samo jakś ureguluje, bo Helenka jest bardzo zdecydowanym dzieckiem i jak śpi w dzień to wybudzanie jej nie zdaje egzaminu. Na razie pozostaje nam kimać wtedy kiedy ona . Teraz czekamy niecierpliwie na pierwszy spacer, ale pogoda do d... .
Na koniec foteczka Helenki po wczorajszej kąpieli
[ Dodano: 2007-07-13, 12:28 ]
Alinko, Waneska jest śliczna