wow to spioch!!!zasnął o 21 to obudził się przed 5..
Marcinek to czesciej sie budzi w nocy niz w dzien;/ w dzien potrafi spac tak ok 4 h a w nocy budzi sie co 2-3 ;/
ale tak ciągiem, bez jedzenia? to niezły śpioszekw dzien potrafi spac tak ok 4 h a
Ciągiem,ale zazwyczaj po 2 godzinnym marudzeniu pada tak zmęczony.ale tak ciągiem, bez jedzenia? to niezły śpioszek
Moja właśnie taką kolkę dostała wczorajPłacze...mało powiedziane... krzyczy,zanosi się, pręży. Po takiej długiej męce nagle pruta albo robi kupkę i wtedy ma chwilę ulgi a potem znów te krzyki. Pierś go nie uspokoi bo ból mu na to nie pozwalaNawet złapać nie może
no u mnie jak zasnęła o 23 to pobudka o 3 ale ostatni posiłęk jadła o 20Nocka była super. Pewnie był tak wymęczony tymi kolkami że jak zasnął o 21 to obudził się przed 5...a mi cycki chciały eksplodowaćNapił się ładnie i spał dalej i teraz śpi tylko z przerwami na jedzonko
Boże...mam nadzieje że taka masakra już się nie powtórzy
u mnie w mieście są dwa rossmany i w żadnym nie było tych wkładekw moim rossmanie od 3 tyg nie dosrtarczjaą wkłądek babydrem i musiała iść do innego więc dzisiaj dłuzszy spacer miałam z Kajką
szkoda że wcześniej tego nie wiedziałam bo mój chrzestny to taki na siłę, chciałam brata ciotecznego ale nie ma bierzmowaniabo do ochrzczenia wystarczy jeden chrzestny.
nom ja tych używam a na wyjścia w prześwitującej bluzce używam LANISOH ale to ma jeszcze próbki szpitala i też są dobre i nie widać ze ma się wkładkę. Johnson są beznadziejne i drogie przyklejają się do sutka i jak się ją wyciąga to to mega boliu mnie w mieście są dwa rossmany i w żadnym nie było tych wkładeki widzę że to większy problem
dobrze że jeszcze mam z 3 opakowania ale one momentalnie mi idą. Mam nadzieję że szybko dowiozą bo są tanie i dobre
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość