oooj i ja nie mogłabym bez ogódka funkcjonować! tzn funkcjonuję, bo na razie nie mam innego wyjścia, ale z moim się rozglądamy za mieszkaniem z jakimś ogrodkiem lub domem, ale w takiej lokalizacji, z której łatwo byłoby dojechać. w zobakach to chyba same mieszkania sa z tego co się orientuje, a taka okolica podwarszawska z domem - marzenie <3Myślę, że przede wszystkim na sprawdzonego developera, jeśli chcemy kupić z rynku pierwotnego, bo to jednak podstawa, a jeśli w dodatk pomoże nam z papierami to już w ogóle super.. Ważna jest też oczywiscie lokalizacja, ale jak nie mamy pod nosem pracy, szkoły czy przedszkola to już troche wieksze odległosci nie beda miały znaczenia :) zreszta ja dla kawałka ogródka mogłabym dojezdzac poł godziny dłuzej ;) kolezanka z Ząbek dojeżdza do pracy do warszawy niemal tyle samo co ja z jednego konca na drugi. No i ona ma ogródek a ja nie :P
Patrzyliśmy ostatnio na domy w Serocku, bo teraz są w jakieś promocji- bliżniaki, ale ze sporym metrażem za 320 tys. To jest jeszcze dobra cena. Może nawet w ten weekend podjedziemy się tam pospacerować i podpatrzeć jak to wygląda. Na zdjęciach ładnie.Też planuję zakup mieszkania i szperając w internecie zapoznałem się z oferta Dozbudu
Nie tylko cena prądu, ale i elektryka, czy kabelki są prawidłowo podłączone, a nie na odwalJa bym chyba zainteresowała się jaka jest cena energii elektrycznej, bo wiesz, może jest jakiś drogi dostawca i co z tego, ze czynsz jest niski skoro opłaty za prąd będą bardzo wysokie. To też jest dla Ciebie ważne kto jest dostawcą.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość