Gosia to nieciekawie masz
a sprobuj moze butelki roznych firm? moze smok mu nie odpowiada? ja Oliemu czasem daje herbatke - nie bardzo chce pic ale chyba bardziej ze mu nie smakuje - bo sie tak smiesznie krzywi
jakby chcial powiedziec bleeee
Moje Slonko ma troche mniejsze krostki na jednym policzku, ale za to na drugim mu pare wyszlo
takie czerwone, jakby uczulenie jakies, sama juz nie wiem, smaruje, czasami wydaje mi sie ze jest lepiej, a potem ze znow zle no nie wiem.. uzylam dwa razy kremu bambino - jak byly duze mrozy, to mu smarowalam buzie przed wyjsciem na dwor - moze przez to? nie uzywam wiecej i zobaczymy..
Oliemu chyba zeby wychodza, strasznie marudny jest ostatnio, czasami zasnie i po pol godziny budzi sie ze strasznym placzem.. jak go nakarmie i napewno nie jest juz glodny, biore go do odbicia a on od razu lapke w buzie jakby chcial ja zjesc.. jak smok mu wypadnie to lapie go w raczke i wklada w buzie byle jak - byleby cos gryzc i taki szal ma jakby go chcial pozrec..
dziaselka ma lekko jasniejsze - ale na koncu, jakby szostki - czy zeby moga wychodzic z tylu najpierw? czy z przodu powinny? M zaraz jedzie po te jakby 'smoczki', co sie schladza i daje na dziaselka dziecku, bo maly normalnie nie do zycia jest..
Bylismy wczoraj na plywaniu - super po prostu, maly troche na poczatku marudzil ale chyba mu sie ogolem podobalo, woda fajna cieplutka, tylko plytko - 1m - i musialam godzine kucac - trzymajac go na rekach caly czas - takie mam zakwasy ze hohoho..
Ale fajnie bylo
Jeszcze 5 spotkan bedzie, juz sie nie moge doczekac