Hej
Nie było mnie tutaj ostatnio.
W sobotę zmarła moja ukochana babcia, mama mojej mamy
![n :ico_placzek:](./images/smilies/xx_placzek.gif)
Cudowny człowiek, wspaniała troskliwa mama i babcia. Jakby mogła każdemu by nieba przychyliła. Dożyła pięknego wieku - w styczniu skończyłaby 96 lat. Ktoś powie eeee babcia zmarła swoje przeżyła...... Ale dla mnie i moich bliskich to trudne przeżycie. Mnóstwo wspaniałych wspomnień związanych z babcią nawet teraz pisząc o tym łzy same napływają mi do oczu. Wczoraj odbył się pogrzeb. Była cudna słoneczna pogoda, bezchmurne niebo po prostu pięknie tak jak piękne było Jej życie, choć usłane wieloma trudami....
Co do samopoczucia, to ja nadal czuję się super jakbym nie była w ciąży. Czasami przypomina się dopiero jak młody dziurę w brzuchu chce mi wykopać.
No to rewelacja
gaga22, ale z Twojego synka przystojniaczek. Ma takie piękne czarne oczka i dłuuuugie rzęski, śliczny chłopczyk
![:-)](./images/smilies/001.gif)
Hej Dusia to moze kiedyś się spotkamy jak mamy tak nablizej
Super by było. Cósik wymyślimy jak się ociepli ...czyli nie wcześniej jak w przyszłym roku.
barbara123, jednym słowem moje okolice nie są Ci obce.
A co do badania wzroku. Trwało nie dłużej niż 3 min
![n :ico_szoking:](./images/smilies/xx_szoking.gif)
Więc mam mieszane uczucia co do wiarygodności wyniku, może przesadzam ...Pani powiedziała, że jest OK tylko zaleciła mi regularną kontrolę wzroku. Pewnie ze względu na wiek
magda1614 cudna fasolka
Podziwiam Was za cierpliwość. Przecież jakbym poszła do tego oddziału gdzie sprawę załatwiacie to bym chyba rozniosła. Wiem z autopsji wiele rzeczy jest niezależnych od osób pracujących w oddziałach. Ale litości 3 m-ce czekać na kredyt
![n :ico_szoking:](./images/smilies/xx_szoking.gif)
Fakt, że na mieszkaniowy czeka sie dłużej no ale bez przesady. I guzik to klienta interesuje, że jest sezon urlopowy w końcu są zastępstwa
![n :ico_noniewiem:](./images/smilies/xx_noniewiem.gif)
Dziwię się, że w dobie tak dużej konkurencji na rynku bankowym tak sobie z Wami pogrywają. Przepraszam ale już samą mnie poniosło
Ja bym nie czekała tylko poszła na rozmowę nie z kim innym tylko z dyrektorem tej placówki. Niech człowiek zajmie się sprawą bo toż to nienormalne jest
Postawiłabym warunki jeśli do tygodnia kredytu nie będzie, chetnie skorzystamy z kredytu w innym banku. Wiem czekacie tak długo to pewnie nie chcecie zaczynać całej procedury od nowa w innym banku. Ale zastanówcie się czy jednak warto wiązać się z tym bankiem na wiele pewnie lat jak już początki są fatalne
magda1614 nie pocieszyłam Cię kochana
P. właśnie przyjechał z drugiej zmiany idę do wyrka. Paaa
![:-)](./images/smilies/001.gif)