widze ze nasza kochana Emilia walczy z kupkami i takimi innymi wspolczuje ci kochana
-oj tak walcze ,glownie z laktacja i brakiem czasu na nic doslownie jak i przemeczeniem
A Nathanek jest poprostu boski
ten usmieszek i wogle jak sie dzwiga i podnosi głowke
jest bardzo siln
-dziekujemy
bedzie dobrze zobaczysz tak jak reszta dziewczyn pisze jak minie ten pierwszy miesiac i potem reszta bedzie leciec zobaczysz i nim sie obejrzysz atu roczek bedzie
i bedziesz sie smiac ztego zobaczysz kochana
-oby bylo jak piszesz Mikulka ,oj oby
[ Dodano: 2008-06-13, 10:02 ]
witajcie
wybaczcie,ze sie znow bede wyzalac,ale nie ma komu za bardzo
Mam urwanie z tym moim Natankiem
najlepiej czuje sie na rekach,tam nie placze i na hustawce,obiecalam sobie nie dawac go w nia,ale nie mam juz sil
-boje ie by sie nie przyzwyczail do bujania
po za tym przy kazdym karmieniu prezy sie i steka i placze,tak jakby chcial kupke ale nie idzie mu,tzn on wyproznia sie super teraz,nawet po kazdym posilku bym powiedziala prawie,ale nie wiem co jest,jest niespokojny,czy to sa kolki??przy Kacprze nie mialam ich wiec nie wiem,a jak zasnie to znow za chwile budzi sie z placzem i cos mu nie tak jest
dodac wam tez musze,ze po karmieniu piersia strasznie ulewa
,czy to normalne??po butli tak nie jest,tzn jest,ale nie az tak,dzis jak wypil rano z piersi to doslownie ulalo mu sie na mnie i na niego i to porzadnie
wiecie co ,ciezko mi sprostac tym wszystkim rzeczom,myslalam,ze bede radzic sobie bez problemu,bo mialam juz dziecko,ale to mnie przerasta juz,chyba nie jestem najlepsza mama ,nie wiem nawet jak mu pomoc i co mu jest
po za tym to oczko o ktorym pisalam wciaz ropieje mu,bylo troszke lepiej,ale teraz znow powrocil ten stan zapalny ,jestem bezradna
CZUJE ,ZE JAKO JEDYNA Z MAJOWYCH MAMUS Z KTORYMI TEZ PISZE MAM TYLE PROBLEMOW??
jak nie karmienie cycem i brak mleka,to oczko,to znow teraz to ulewanie,wczesniej kupki i brak spania Natana w ciagu dnia w spokoju
MILEGO DNIA WSZYSTKIM