Iza ale z Matiego przystojniaczek

Basiu ja kawusi poprosze

Kinga dziś spała identycznie w nocy. Tylko już po 19 marudziła "myj myj". A kiedy G. ją przebrał w piżamki- ze względu na temperaturkę, poszła spać "na świnkę" (nie myta)- położyła się do łóżka i już spała.Nicolinka tez pieknie spala cala noc,jak zasnela o 20 30 to obudzila sie o 7 00i ladnie byla wyspana..
Ja tez raz przekręciłam...moze dlatego że imię Marcel jest podobne...i bardziej "polskie" teraz dużo Marcelków w PL, a MARCUS to rzadkość...takie moje zdanko, także nie gniewaj się, Basia napewno nie chciała zrobić tego specjalnie, i napewno każda z nas również....a swoją drogą IMIĘ M A R C U S bardziej mi się podoba od imienia MARCELMoja Nicolinka juz spi oj byla malutka spiaca i zasnela w ciagu 15 minut,a maly Moj syneczek MARCUS wybaczcie duza litere ale Basia niewiem czemu juz drugi raz to imie przekrecila..
Anuś powiem Ci że mój Antol tez ostanio taki się czyscioch zrobił i często marudzi zeby mu zrobic my myj...Tylko już po 19 marudziła "myj myj"
Kingusia chyba bardzo lubi swoje łóżeczkoDziewczyny, ja o spaniu Kingi się nie wypowiadam, bo właściwie nie miałam z tym nigdy problemów. Zawsze pięknie zasypiała w swoim łóżeczku i spała w nim całe noce. Teraz, jak ma swój pokoik i duże łóżko, to budzi się między 6 a 7 i przychodzi do nas do łóżka.
Oj, bierz te tableteczki dla własnego zdrówka i samopoczucia.A ja znowu gorzej się czuje, ale to psychicznie...kurcze jestem na siebie zła, bo znowu zaprzestalam brać te tabletki tydzień juz nie biorę...nie wiem co mi do głowy strzeliło, od dzisiaj znowu zaczynam brać.
Zgadzam sie z Ania, bierz te tabletki, bo przeciez tu o Twoje samopoczucie chodzi KochanaA ja znowu gorzej się czuje, ale to psychicznie...kurcze jestem na siebie zła, bo znowu zaprzestalam brać te tabletki tydzień juz nie biorę...nie wiem co mi do głowy strzeliło, od dzisiaj znowu zaczynam brać.
Podpisuje sie pod tym i zgadzam w 100%, tez tak uwazamMy Kingę przyzwyczailiśmy do codziennej kąpieli. Są na ten temat różne opinie- że wcale nie trzeba myć maluszków każdego dnia, że wystarczy co 2-3 dzień. Ale ja mam takie zdanie, że maluchy tak samo, jak my, pocą się brudzą. A po takiej kąpieli to nawet lepiej śpią. I jest to codzienny rytułał, który je wycisza i przygotowuje do spanka.
juz się poprawiamJustynka, co z fotkami ADUSI?????????????
Ania ja mam identyczne zdanie...My Kingę przyzwyczailiśmy do codziennej kąpieli. Są na ten temat różne opinie- że wcale nie trzeba myć maluszków każdego dnia, że wystarczy co 2-3 dzień. Ale ja mam takie zdanie, że maluchy tak samo, jak my, pocą się brudzą. A po takiej kąpieli to nawet lepiej śpią. I jest to codzienny rytułał, który je wycisza i przygotowuje do spanka.
Biorę już dziewczynki, biorę.Zgadzam sie z Ania, bierz te tabletki, bo przeciez tu o Twoje samopoczucie chodzi Kochana
Iza może TY się przejdz do lekarza Kochanawitajcie...dziekuje dziewczyny ale czuje sie coraz gorzej...juz nie wiem czym mam sie ratowac..płaczę juz z bezsilności...czuje sie jak by mnie cieżarówka przejechala..do ego te mdłości i wymioty..ach..szkoda gadac!!!
no własnie chciałam też zadać to pytanko...ja to pewnie zakupiłabym podwójny wózek...ale może warto przyzwyczajać juz nasze "starsze" maluszki do chodzenia...a ja wychodzisz na spacer z dzieciaczkami?? Marcusek w wózku a Nicolka za rękę?? jeju..te spacery nie przerazają...Mati za rękę nie chodzi..w zyciu
To powodzonka, Antek już spi, na szczescie bo wczoraj w dzień nie spal i ciezko było ...Kinga właśnie zjadła jogurt z ziarnami "7 zbóż" i pół jabłka i staram się, aby zasnęła..
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość