.
  .
 Wreszci mam chwile zeby do Was zajrzec. Kurcze mojeg malego od wczoraj cos w jelitkach skreca. No i chce byc tylko noszony na rekach, wiec padam na glebe
  Wreszci mam chwile zeby do Was zajrzec. Kurcze mojeg malego od wczoraj cos w jelitkach skreca. No i chce byc tylko noszony na rekach, wiec padam na glebe  Nawet zaczal znow mi ulewac i zdarza mu sie to po godzinie picia, wypluwa wtedy taka sline gesta z serkiem
 Nawet zaczal znow mi ulewac i zdarza mu sie to po godzinie picia, wypluwa wtedy taka sline gesta z serkiem   Nie wiem co jest grane, a na to wszystko dostal jakas wysypke
  Nie wiem co jest grane, a na to wszystko dostal jakas wysypke   Zmienialam mu plyn do kapieli wiec jest szansa ze to od tego. No ale co z tym ulewanie i brzuszkiem. Przeciez ani wczoraj, ani dzis nie dostal zadnego jablszka, ani jarzynki
  Zmienialam mu plyn do kapieli wiec jest szansa ze to od tego. No ale co z tym ulewanie i brzuszkiem. Przeciez ani wczoraj, ani dzis nie dostal zadnego jablszka, ani jarzynki   Mam nadzieje, ze jutro  juz bedzie dobrze.
 Mam nadzieje, ze jutro  juz bedzie dobrze. Kupilam w aptece czopiki, one sa bez recepty Hemoral czy jakos tak i powiem Ci ze szybciutko sie ich pozbylam. Teraz tylko sporadycznie jakis tam android sie pojawia
  Kupilam w aptece czopiki, one sa bez recepty Hemoral czy jakos tak i powiem Ci ze szybciutko sie ich pozbylam. Teraz tylko sporadycznie jakis tam android sie pojawia   Ale p kilku dniach znika. Slyszalam, ze jak juz sie raz tego nabawisz to potem to powraca, mam nadzieje ze nie
  Ale p kilku dniach znika. Slyszalam, ze jak juz sie raz tego nabawisz to potem to powraca, mam nadzieje ze nie   
  Wiec nie przejmuj sie dziewucho, bo wazne to co w srodku, a nie na zewnatrz, a z Ciebie super babka.
  Wiec nie przejmuj sie dziewucho, bo wazne to co w srodku, a nie na zewnatrz, a z Ciebie super babka.  
  Chyba przez ten brzuch
 Chyba przez ten brzuch  

i była bardzo gęsta, bidulek teraz sobie spi tak się tą kupką umęczył. Nocka u nas przespana, także Julie musisz czuć sie rześko bo wyspałam się za ciebie
  i była bardzo gęsta, bidulek teraz sobie spi tak się tą kupką umęczył. Nocka u nas przespana, także Julie musisz czuć sie rześko bo wyspałam się za ciebie   . Mały zasnął o 20.30 i wstał o 6.30
 . Mały zasnął o 20.30 i wstał o 6.30   

oby tak dalej syneczku
  oby tak dalej syneczku   .
 .
 Kurcze mam chwile zeby cos naskrobac tutaj. Maly od wczoraj nie spokojny, jak nie spi to placze
  Kurcze mam chwile zeby cos naskrobac tutaj. Maly od wczoraj nie spokojny, jak nie spi to placze   Na dodatek dzis dostal temperature i ma rozwolnienie, zwija sie tak go boli brzuszek
  Na dodatek dzis dostal temperature i ma rozwolnienie, zwija sie tak go boli brzuszek   Chyba grypa jelitowa go doplada
  Chyba grypa jelitowa go doplada   Bylismy u lekarza ale niestety nic konkretnego nic nam nie zapisala. Biedaczek tak sie meczy, gorzej niz przy kolkach a najgorsze jest to ze nie wiem jak mu pomoc
  Bylismy u lekarza ale niestety nic konkretnego nic nam nie zapisala. Biedaczek tak sie meczy, gorzej niz przy kolkach a najgorsze jest to ze nie wiem jak mu pomoc   A zeby bylo milo moj maz rowniez jest chory i bierze antybiotyki
 A zeby bylo milo moj maz rowniez jest chory i bierze antybiotyki   Dwoch facetow chorych w domu to masakra, jestem zdana sama na siebie, rece mi opadaja
  Dwoch facetow chorych w domu to masakra, jestem zdana sama na siebie, rece mi opadaja   Na szczescie jutro babcia przyjdzie i troszke bede mogla odsapnac
 Na szczescie jutro babcia przyjdzie i troszke bede mogla odsapnac   Dziewczyny a moze znacie jakies domowe sposoby jak ulzyc maluszkowi?? Nawet nie wiem czy mam go kapac, skoro ma temperature
  Dziewczyny a moze znacie jakies domowe sposoby jak ulzyc maluszkowi?? Nawet nie wiem czy mam go kapac, skoro ma temperature  
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość