Mój P pracuje teraz co drugi dzięń wiec w te jego dni wolne jeździmy sobie na basen, do znajomych i jakoś nam czas leci

A gdzie dokładnie jedzieci?
a gdzie to jest dokładnie?zapraszmy
wiedziałam, ze Twój Krzyś będzie od wszystkich naszych dzieciaczkówKrzyś mówi już zdaniami.
faktycznie drobniutki, ale wysoki też nie jestDrobina z niego - waży 10.700, ale jest dość wysoki, bo 85 cm
czekamyWieczorem postaram się wrzucić zdjęcia
u mnie Bartek padł, a Krzyś właśnie dogorywa w łóżeczku.U mnie Adrian właśnie zasnął
no to z Adriana duży chłopak, jest bardzo wysoki z wzrostem za siatkę centylową wychodzi. Bartek też jest duży, w wieku Krzysia ważył równo 12 kg i miał 88 cm.faktycznie drobniutki, ale wysoki też nie jest
Adrian waży 12.400 i ma 90cm. Ubranka te na 86 są już na niego za małe, ubieramy się w 92![]()
może uda się nam wątek reanimowaćPisałam też do Agnieszki i uprosiłam ją i obiecała wpaść równiez jak mały zaśnie
zazdroszcze Wam tego, że dzieci same usypiają, ja niestety nie byłam dość konsekwentna i w rezultacie usypiam go na fotelu bujanym, lub musze się z nim połozyćKrzyś właśnie dogorywa w łóżeczku.
oj tak wiele osób mi mówi, że on wygląda na 3 latka. Zresztą niedawno byliśmy u znajomych, którzy mają synka, który w czerwcu skończył 3 latka i waży tyle samo co Adrian. I co jest najdziwniejsze to skubany baaardzo mało mi nadal je i nie wygląda na jakiegoś grubaska, nawet bym powiedziała, że jest z tych szczupłych dzieciz Adriana duży chłopak,
no widzisz więc nie ma reguły na toWszystkie są od niego cięższe ale niższe.
mam taką nadzieję, zaraz wejdę na FB i napisze do Zubelkamoże uda się nam wątek reanimować
bo jest wysoki. Bartek waży teraz prawie 17 kilo i wcale tego po nim nie widać.i nie wygląda na jakiegoś grubaska, nawet bym powiedziała, że jest z tych szczupłych dzieci
gaga22 napisał/a:
a Krzyś odwrotnie je non stopskubany baaardzo mało mi nadal je
nie ma czego, czasami aż mi wstyd, obaj zachowują się jak dzieci z Etiopii - tylko jeść i "mniam, mniam" non stopkolejna rzecz, której Ci zazdroszczę, ja muszę każdą łyżeczkę wyłazić i podstępem Adrianowi wetknąć
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość