ja juz od 7 na nogach, maly wstal jakos przed 7, poszlam do niego, a on sobie stpi i sie patrzy w okno

Wlasnie zrobilam ciasto tzn, upielam spod od ciasta a miusze jeszcze polewe polozyc i banany ale to jak wystygnie.
Maly spi, a ja ide zaraz jesc sniadanko
shoo, foty super

dziekujemy, kochana on jiuz raczkuje od jakiegops czasu, tylko lepiej jest mu sie czolgac nie wiem czemu, zrobi pare krokow na czworaka i zaraz sie kladzie i sie czolgaPati85,![]()
![]()
dla Erika za czolganie sie... ciekawe, czy zacznie raczkowac..
no i![]()
![]()
za tanczenie
![]()

dziekuje i milo, ze sie poodba, a no szkoda, ze nie nasze, moze kiedys sie dorobimybardzo ladne, tylko szkoda, ze nie Wasze... w sensie wlasnosciowe..
tak samaa powiedz mi, sama urzadzalas pokoj Erika?fajny, taki kolorowy...

Pati85, shoo, fotki rewelacja![]()
![]()

filmiki też super!!!

Pati ładne macie mieszkanko,

ja tez troche balam, ale chcialam, zeby ERik spal w swoim pokoiku, nic mu sie nie dzieje, ja mam przy sobie nianie i wszystko slysze wiec jak cos jest to od razu lece, ale zagladam do niego z akazdym razem jak sie budze w nocyale jak już pisałam nie odważyłabym się mieć tak maleńkie dziecko w drugim pokoju
wspolczuje, ja mam tez problemy ze swoja, bo caly czas wyje, juz mam jej dosc, chce ja oddac, bo mnie kwurza, tylko wyje i wyjeaha wczoraj pies mojej sąsiadki wył do 23,30, myślałam że zwariuje.

shoo, oby sie wypogodzilo, to chociaz spedzicie milo dzien w tym wesolym miasteczku, a Jasperkowi na pewno sie spodoba