no własnie u mnie nie, rodzina woła do mnie z drugiego bo tak bylo łatwiej i mialo byc odwrotnie tylko tata się pomylil w urzędzie a w rodzinie mojego męża na wszystkich wołają z drugiego imienia a te pierwsze to takie urzedowe. Hehe pod tym względem to akurat do tej rodzinki pasuje idealniebo drugie imię to imie patrona, imię z chrztu i nie używa sie go tak na co dzien, jedynie w dokumentach, urzędach i w kościele.
- dokladnie to samo u nasAle nikt się nie myli, bo drugie imię to imie patrona, imię z chrztu i nie używa sie go tak na co dzien, jedynie w dokumentach, urzędach i w kościele.
- ale to drugie imie u nas to tylko na papierze,nikt sie nie przedstawia nimi Jak ktos pyta jak dzieci maja na imie to mowie,ze Andrzejek i Zuzka a nie Andrzej Wiktor i Zuzanna Lucynabo kłopot jest jak wołają na kogoś tym drugim imieniem
- juz pociagnelam temat drugich imion,to moze dziewczyny przylecaHej hej, co tu taka cisza zapadła?
- podwojna przyjemnosc - spotkanie z dzieckiem i goryw Góry świętokrzyskie.
- ja tez tak myslalam,a jak musialam z Zuzka do szpitala pojechac na 3 tygdnie,to zmienilam zdanie Ciezko jest i to bardzo,ale jak trzeba,to mozna wytrzymac.Ja sie skupialam wtedy na malej i wmawialam sobie,ze Andrzejek przez 3 laa mial mnie na wylacznosc,wiec to sa tylko nasze chwile i jakos poszloa na samą myśl wydaje mi sie, że bym oszalała
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość