aaaa hej hej,nie zagladalam bo jakos mi sie nie wyswietlalo na glownym,myslalam ze nikt nie pisze..wybacz
u nas play grupy niektore byly normalnie a niektorych nie bylo podczas feri

wyjatkowo sie nie wybieralismy bo zaplanowalam spotkania ze znajomymi z dziecmi z ktorymi teraz Maya nie ma kiedy sie spotkac jak chodzi do szkoly
co tam fajnego robilismy na halloweena?my poszlismy do znajomych na kawke i kolacje,w miedzyczasie zaliczylismy zbieranko cukierkow

ale powiem Wam ze biedniej niz rok temu,malo domow czestowalo dzieci ogolnie a jak juz to po jednym zelku czesto

bieda ?ale dla dzieci i tak ogormna frajda
mamy weekend nie?no i u nas z tej okazji nudy,dzisiaj fajerwerki-ogladamy z okna niestety tylko bo mi sie Maya pochorowala,wprawdzie nie tragicznie ale taki ma wstretny kaszel ze i tempka sie przyplatala a co za tym idzie i cukry dramatyczne

...
ja tez troche wiecej ostatnio ganiam,nabylismy auto dla mnie wiec zakupy i inne sprawy teraz na mnie spadly,i na kawki czesciej wybywam mimo deszczu

....
wogole czas jak zwykla pedzi jak szalony!toz to niedlugo grudzien juz

...ogolnie cieplo jak na te pore roku ,u Was w regionie tez?rok temu w zimowych kurtkach juz chodzilismy na Halloeen a teraz cieplo

...
nooo a jak grudzien to swieta ,prezenty itd...myslicie juz o tym czy zastawiacie wszystko na pozniej?ja juz sie rozgladam powoli ze strachu ze nie zdaze potem kupic tego co bym chciala

a wogole zostajecie na swieta czy do pl?a moze ktos Was odwiedzi na swieta i nowy rok?..my tradycyjnie zostajemy

to beda nasze 7 swieta tutaj

...na mikolajki przylatuje brat mojego A. z dziewczyna,na tydzien wiec goscie przedswiateczni beda

a pozniej sami,tzn mojego A. kuzynka w tym tygodniu urodzila blizniaczki i tez zostaja na swieta tutaj,moze uda nam sie razem spedzic pierwszy dzien swiat