wisienko- my używamy NIvea baby i jestem mega zadowolona od od dwóch tygodni używam tez osobno szamponu do włsoków Jhonsona bo wczesniej myłam Tosi płynem. Ja wogóle lubię kosmetyki nivea baby, oliwkę tez mam z tej firmy, bo sa telikatne i leciutko pachna a nie jakoś intensywnie.
sylwia no ja bym chetnie do takiego zoo pojechała ale mam troche daleko,a to co jest w krakowie niestety jest parodią zoo A co do zabków to z tego co wiem zazwyczaj czwórki wychodzą przed trójkami.
Aga dla Julki za ząbki, Tosi tez zawsze wychodza parami
Jakby co to ja tez jestem po waszej stronie choć nie wiem z czym macie problemy
Czy wasze dzieci tez tak roznosi, ja mam wrażenie jakby Tosia była kondydatem na ADHD, a jak cos jest nie pojej mysli to jaka awantura,że ło, ja nie zwracam uwagi to jej przechodzi ale marek na wszystko pozwala i psuje moja robote bo chce jej wynagrodzić małą ilośc czasu który z nią spędza. własnie wróciłam z nią ze sklepu i z obiadu z bratowa to normalnie knajpke chciała roznieść, bo ona nie będzie siedziec tylko stać wszędzie, a jak jej nie trzymam to gleba na podłoge Nażekałam, że nie chodzi i nie stoi to mam za swoje, hehe