A właśnie Dorota. M fajna fryzurka i Ci ładnie!
Dziękuję za gratulacje ząbka w imieniu Niny!
KAJUNIA witaj, a dlaczego ciebie zabraknie na spotkaniu?termin nie psuje? czy cos innego jesli mozna zapytac, jak nie cchesz nie odpisuj oczywiscie. Jest jeszcze drugi termin ten 22.maja
Uwierzcie mi że chciałabym bardzo, bardzo się z Wami spotkać ale wyszło by na to że musiałabym sama jechać z Milenką, jeśli spotkanie ma być w Osjakowie, a to dosyć daleka podróż a pociągiem to same wiecie z dzieciątkiem małym nie za bardzo - bo i jak jedzonko chociażby podgrzać?? Nie mówiąc już o innych niebezpieczeństwach.. A mąż samej by mnie pociągiem nie puścił, mamy autko ale teraz caly czas nam się psuje - juz wymienialiśmy akumulator, potem amortyzatory, potem pasek rozrządu i nawet mąż jak musiał dalej się nim przemieścić to mu siadł i trzeba było holować, a dwa dni temu też zgasł ni stąd ni zowąd i naprawa dosyć drogo kosztowała!! Ja prawko mam ale gdyby nie daj Boże auto w trasie padło to i co wtedy?? A mąż mój też by chciał na spotkanko ale pracuje w tygodniu i na weekendy od rana do wieczora od 10 rano do 22 więc same widzicieKajunia a dlaczegóż to ciebie zabraknie?
Iwona a może po prostu zrób jedną dłuższą drzemkę bo jak Patryk pomija częto tą drugą (o 15tej) to sie nie dziwię że o 18tej marudzi..mi chodzi tez o spanie w dzien, do tej pory spal 2 razy po 1h, ok 11 i potem na spacerku ok 15,ostatnio ze 3 razy pominal druga drzemke ale marudzil juz o 18 wiec nie wiem czy nie za wczesnie dla niego na to zeby mial tylko 1 drzemke.
Na spacerku to nie maproblemu ale w domu to go kolysze,nawet dlugo to nie trwalo ale ja i tak nie mam sily,a widze ze chce spac
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość