blumek, ja tez chce miec tyle zapalu do cwiczen!!!

oddaj troche jak bedziesz miec nadmiar!!!
Husteczek w sumie tesco jeszcze nie uzywalam. ale narazie na zadne Junior nie mial uczulenia takze nie powiem ktore lepsze. choc mnie najbardziej odpowiadaly pampersa te sensitive.
Moj Niunio budzi sie juz w lozeczku

(bo i spi tam od kilku nocy) i najpierw sobie lezy cos tam gada, i nawet nie pomysli o tym zeby dac znac ze glodny!!!

Zauwazylam ze ma mniejszy apetyt

choc tak naprawde nie wiem ile zje

Ale przez 3 tygodnie przybral na wadze 500g. czy to wystarczajaco??

Martwie sie ze nie ma apetytu.
W ogole boje sie ze w piersiach moze malo tego... Ale po karmieniu jak nacisne to strzela pokarm (mimo ze piersi takie mieciutkie raczej).

hmm...
antynorma,
blumek, ja np nie moglam byc kapana w krochmalu (moja posciel tez) i maka ziemniaczana tez na mnie zle dzialala. Ta alergia doskierala mi od pierwszego dnia zycia
A wlasnie - JEDNO ZE ZGIEC SZYJKOWYCH JEST CZERWONE - CZY MOZNA TO POSYPAC ALANTANEM??
czy wasze dzieci podczas kapieli maja zacisniete piastki i trzymaja raczki przy sobie czy tylko moj tak sie boi kapac (tak mi sie wydaje ze sie boi - mimo ze nie placze).
[ Dodano: 2009-02-11, 11:07 ]
aha jeszcze chcialam o okresie - slyszalam ze mamy karmiace moga dluuugo nie miec okresu tylko kilkugodzinne plamienie. ja tak mialam ostatnio. od porodu nie mialam jeszcze okresu. a plamienie bylo znikome i trwalo niecaly dzien.
[ Dodano: 2009-02-11, 11:11 ]
wy o pieluszkach a ja o chusteczkach...
moze byc tak ze przez cały okres karmienia go nie maja i niby wtedy najłatwiej znowu zajsc w ciaze. Ale czy to prawda jak sie nie ma okresu
oczywoiscie ze prawda.
na szkole rodzenia mowili nam ze mama karmiaca (ktora spelnia jeszcze jakies inne warunki) i karmi nie rzadziej niz 6 godzin - nie zajdzie w ciaze. Choc ja uwazam ze kazdy organizm jest inny - ale pewnie wiekszosc kobit tak wlasnie ma.
A co do plodnosci bez okresu to prawda - hormony tak szaleja ze mozna zajsc w ciaze bez okresu. dlatego tez trzeba rozsadnie sie przytulac