Awatar użytkownika
Agnieś81
Umiem skakać na skakance po całym forum

17 lut 2009, 14:04

patrzę a Kuba siedzi na kanapie i dwie pełne garście wędliny obgryza :-D mój złodziejaszek mały :-D
no łobuziak :-)
Wczoraj sąsiad niechcący odśnieżył mój samochód :ico_brawa_01: Myślał, że to jego :-D Trochę się zdziwiłam bo jego to octavia a mój seicento. Ale samochody wyglądały jak górki śnieżne :-) tyle śniegu :-)
Do herbatki mam 150 a do mleka wiekszy tylko ze na nim nie ma podziałki i muszę odmieżać wodę w innej butelce .
myszka105 ja mam takie same kubeczki i też muszę do mleka odmierzać w innej butli

[ Dodano: 2009-02-17, 13:09 ]
mało nas tu ostatnio :545: :545: :545:

Awatar użytkownika
Janiolek
Trzy tysiące lat minęło...

17 lut 2009, 14:39

Ja mam te co mialam jako butelki. Troche ciezko bylo znalezc ustniki bo Balonik wycofuja, ale to straszna wygoda, ze mozna dowolnie zmieniac

myszka105
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

17 lut 2009, 15:03

mało nas tu ostatnio
no ostatnio na naszym forum mało dziewczyn jest.Ja tez mam mało czasu ale jak mój kierownik wychodzi to ja zaraz na forum hop.Moje biurko stoi pod scianą i jak wchodzi to tak nie widzi mojego kompa :-D

Awatar użytkownika
Evik.kp
4000 - letni staruszek

17 lut 2009, 16:27

Kurcze ja bym chętnie częściej zaglądała ale jak już mam wolną chwilkę to staram się ją spędzić z Tymonkiem bo powiem wam że on jest teraz strasznie biedny. Włuczy się po domu i nie ma co ze sobą robić bo Kacperek cały czas płacze na brzuszek i muszę go nosić :ico_placzek: więc jak mam tylko wolną chwilkę to się bawimy. Ogólnie jest bardzo grzeczny, mimo że 8 zębów idzie na raz. Jeszcze do wybicia zostały dwa więc już nie jest źle :ico_oczko:

Agnieś przykro mi z powodu pracy. Wiem jak teraz ciężko a z tego zasiłku nie da sie wyrzyć niestety :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Janiolek

17 lut 2009, 17:10

oo jaki Kacperek już fajny :-D super zdjęcie. Evik, niedługo miną problemy z brzuszkiem i będzie lepiej

Awatar użytkownika
Agnieś81

17 lut 2009, 17:45

Wiem jak teraz ciężko a z tego zasiłku nie da sie wyrzyć niestety
mąż ma pracę, więc nie jest źle, ale nie jest łatwo z jednej pensji. W dodatku Arka pensja jest coraz mniejsza, bo nie mają prawie premii :ico_placzek:
Ja współczuję tym ludziom co z zasiłków żyją :ico_pocieszyciel: bo to grosze przecież :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Evik.kp
4000 - letni staruszek

17 lut 2009, 19:13

Agnieś81, to prawda. Mam nadzieję że szybko znajdziesz pracę i wszystko się ułoży :ico_oczko:

Janiolek, oj chciałabym aby już te kolki minęły. no ale przeyżłam z jednym przeżyję i z drugim, trudno szkoda mi tylko małego

barbara123
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

17 lut 2009, 21:26

:-) Ja staram sie jak moge zaglądać, szczegolnie ze TT to mój nałóg
Z naszym spaniem jest ciut lepiej, bo Oleńka wydłuża czas spania, a po 19 zasypia sama zaraz po 10 minutach od połozenia.
Moja Oleńka tez sama jada, zarówno łyżeczka jak i widelcem. Picie z niekapka nie wychodzi jej , natomiast pije ładnie z małego kubeczka oczywiście przy pomocy mamusi.
Agnieś my żyjemy z jednej pennsji, a ja nie mam do niczego prawa ani do macierzyńskiego ani do zasiłku bo przed ciążą nie pracowałam ,a jak ostatnio pracowałam to nie na pełny etat i zarabiałam mniej niż najniższa srednia wiec prawa do zasiłku tez nie miałam.
Zawsze tylko mnie złość ogarnia,ze przepracowane mam prawie 18 lat i moje składki za Zus ściągane a teraz do niczego prawa nie mam- polityka naszego państwa

Awatar użytkownika
Janiolek

17 lut 2009, 21:33

barbara123, ZUS tylko sciagac składki potrafi i nic z tego nie wynika.
Ja to sie cały czas wsciekam, ze mowia o rozwoju przedsiebiorczosci, a potem jakies marksistowskie przepisy co krok sie napotyka. Fajnie, ze coś zarobisz - My za to zabierzemy Ci VAT i podatek dochodowy.
No i powiedzcie mi jak tu wałów na fakturach nie robic?? Z reszta chyba jednak można, bo mimo, że groża za to 3 lata to znam mnóstwo takich ludzi.

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

17 lut 2009, 21:52

Ja mam te co mialam jako butelki. Troche ciezko bylo znalezc ustniki bo Balonik wycofuja, ale to straszna wygoda, ze mozna dowolnie zmieniac
a wiesz, ze to nie prawda z tym balonikiem? Ja jakiś czas temu chciałam dokupić smoczki, bo Kuba tylko balloniki uznaje. Przeszukałam wszystkie sklepy i w każdym mi mówili, że się wycofują. Więc zadzwoniłam do canpola żeby mi powiedzieli gdzie jeszcze mogę zrobić zapas tych smoczków, a tam w dziale marketingu wszyscy wielce zdziwieni! I normalnie prosili mnie o adresy tych sklepów w których sprzedawcy tak twierdzą. A lovi jest droższe i dlatego tak mówią chcą zarobić. Dla mnie zwlaszcza szokiem jest podgrzewacz lovi, który jest identyczny ze starym podgrzewaczem canpola, a jest o 100zł droższy tylko dlatego, ze napisane jest na nim lovi.
Jak będziesz coś kiedyś potrzebować jeszcze z balonika to zadzwoń albo napisz do canpola to przyślą ci listę najbliższych sklepów firmy.

Słuchajcie mam problem!!! Tylko sie nie śmiejcie!
We wtorek mam w pracy bal i nie mam przebrania i żadnego pomysłu! Kompletna pustka. Wszystkie moje koleżanki za królewny się przebierają, bo to najprościej - jakaś weselka sukienka i korona. Ale ja nie mam nic takiego, bo odkąd przytyłam praktycznie nic sobie nie kupiłam więc ta alternnatywa odpada. Zwłaszcza, że ja wyglądam bardziej na ogrzyce niz na królewnę :ico_oczko:
Pomóżcie mi coś wymyśleć - żeby było proste do wykonania ale żebym jedna nie wyglądała jak ogr. :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Wróć do „Przedszkolaczki”