Maja zasnela kolo 22 i wstalo o 6.30 i poem o 7.30 drugi cycuis i w sumie spalysmy do 9.40

pieknie!!! brawa dla ksiezniczki!!!
Asia - ja robilma w okolo 22 tydzien i wyszlo super. potem robilma w 32 i tez ladnie wyszlo ale tak jak Kasia mowi - juz dzieciaczek wiekszy i zdjecia mniej wyrazne. tzn wyrazne ale Olik akurat byl ruchliwy bardzo i prawie wszystkie zdjecia sa "zruszone"
A co do spania z wami - to jak raz na jakis czas z wami pospi to raczej sie do tego nie przyzyczai. Moj M czasem mowi zebysmy wzieli Niunia do siebie bo dzis byl jakis marudny i lepiej bedzie mu sie spac.
Ja z siostra jak bylysmy male to sie pchalysmy zawsze do lozka rodzicow. dochodzilo do tego ze obie jednej nocy

ale ja jakos czesciej. I rodzice w koncu sie umowili ze jak przyjde to beda mnie sciskac i pchac sie do srodka (bo ja zawsze w srodku) i w koncu zdenerwowalam sie i powiedzialam im ze sie na mnie pchaja i juz nie bede z nimi spac

i wyszlo ze to ja zrezygnowalam a nie oni mnie wypchali
Ja juz staram sie Olika co wieczor odladac do lozka. Tylko on dziwnie usypia. Spi pierwsze pol godzinki a potem sie budzi (zawsze) i czasem usypia dosc szybko potem, a czasem sie meczy i nie moze usnac...