starsznie dziekuje, ja chyba sie wybiore do lekarza w tygodniu, wczoraj ja kapalam, cialko ma tak delikatne jak aksamit a jak przejade bo buzi to jak papier scierny
i chyba spytam co o tym mysli lekarz, najwyzej mnie wyzwie ze przychodze z byle czym
wiecie jakby to chodzilo o moj problem to bym sobie zrobila peeling, raz, drugi i po sprawie
ale z bobasami to nie wiadomo co tu zrobic zeby to zlikwidowac
[ Dodano: 2008-03-04, 14:34 ]witajcie, bylam z mala jednak u lekarza, my mieszkamy w uk a tutaj z ta opieka to roznie bywa
czesto powazne przeziebienie lecza paracetamolem
w ciazy bardzo malo badan i ogolnie opieka taka malo inwazyjna, ale poszlam z nia, i pani mnie swietnie zroumiala, nie wysmiala mnie ze przyszlam z glupstwem, powiedziala ze to nie alergia
ale ze to dzieci tak maja, przepisala krem na recepte aqueous, jeszcze nie bylam z recepta bo zimno u nas, i kazala kremowac tym ale jak bedzie bardzo sucha skora, ogolnie to nie jest nic takiego strasznego
dziekuje wam bardzo za pomoc
ogolnie Amelka zrobila swietne wrazenie na pani i ta zapewnila mnie ze cokolwiek byloby nie tak albo jakbym miala jakies watpliwosci jestesmy mile widziane wiec co nieco jestem ucieszona
podrowionka dla was i jeszcze raz dzieki