a właśnie miałam pisać i pytać jak u ciebie, i czy masz jakieś zachcianki :ico_oczko:A mi od wczoraj coś słabo jest :ico_noniewiem: pewnie to uroki ciąży.
jak dla mnie to czwartek :-)Mam do Was pytanie jeśli pierwszy dzień ost @ był 13.12 w czwartek to skończony każdy tydzień mam w czwartek, czy w środę, bo już zakręciłam się, chciałam sobie postawić granice na wykresie i nie wiem jak :ico_noniewiem:
Wiesz ja np czekolady czy batonika nie ruszam,albo baardzo sporadycznie,bardziej sie objadam slodkim jogurem,albo np cistkami,ale chrupkim bez czekoady,teraz w ruch np poszła chałka i jem ją z dzemem nisksłodzonym truskawkowym,ale słodkie zawsze w domku musi byc ooo i banany zajadam tonami :ico_noniewiem:zamiast slodkiego to wole zjesc jakis owoc badz jogurt niz zapychac sie batonikami czy innymi slodkimi rzeczami
Nie no mysle,ze bardziej nie schudniesz :-) ile przytyłas w poprzedniej ciązy?już bardziej boję się, że jeszcze schudnę
patrzylam na twoj wykres moim zdaniem czwartek :ico_oczko: jestes w 5t i 1dc :-)Mam do Was pytanie jeśli pierwszy dzień ost @ był 13.12 w czwartek to skończony każdy tydzień mam w czwartek, czy w środę
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość