kurcze tyle się napisałam i mi skasowało... :ico_placzek: Witam Was po parodniowej przerwie, bo trochę się działo, wczoraj mój mąż 40 tke, to wiecie rewolucja w domu, bo zmiana kodu, czwórka z przodu! Artur myślał i nadal myśli, z błędu go nie wyprowadzam że to była impreza spontaniczna [on takie lubi[ troche był zły bo myślał że my są nie przygotowani, a my oczywiście byliśmy! :ico_oczko: :ico_brawa_01:
i miała być mała impreza a zrobiła się troche większa! ale było bardzo fajnie...Artur nie chciał żadnej imprezy ale ucieszył się że rodzina pamiętał [moim rodzicom pare razy dziękował za pamięć i za to że są :ico_szoking: :ico_oczko: :ico_brawa_01: ]super.
Między nami też jakoś to jest, coraz lepiej...będzie dobrze, teraz jeszcze pare fotek Wam wkleje i będe czytać co naklikałyście...pozdrawiam
Tkiego torta mężowi zaserwowałam JA! [tzn Ania mi go zrobiła :ico_oczko: ]

Tu siostra Artura i mój mąż w pasku od żony który od razu założył [tzn dałam mu rano]oczywiście coś tam gadał że za szeroki! :ico_oczko: ale 2 dni ponosi i się przyzwyczai...

Kurcze akurat Tomek za bardzo nie był widoczny, bo nie za bardzo się przyszykowałam żeby zrobić zdjęcia jest Tomek jak zdmuchnął z ojcem świeczki...

i tu go troche widać

to tyle z imprezy a tu mój Tomek jak się śmieje i jeszcze zgina się w pól...

A tp Tomek na śniegu!

dobra i to tyle troche jeszcze poczytam. a ciekawe? jak tam Ania? czy już urodziła? w sumie planowała na wtorek? musze popatrzeć pa