Dzisiaj mialam wolne wiec spedzilismy intensywny dzien oczywiscie mamusia i synek tatus poszedl do pracy :):
Rano byl planowany dzien lenia hehe tzn wczoraj poszlismy spac o 20.30 i rano wstalismy o 7.45 potem sniadanko i drzemka o 11 do 12.20 oczywiscie mama tez sie polozyla :ico_wstydzioch: potem obiadzik rybka marcinek zajadal sie ze hohoh'no i wyruszylismy do mojej siostry zobaczyc jej nowe mieszkanko ktore sobie kupila i tam kawka ciastka i ploteczki hehehe potem pojechalismy do auchan i o 20 wyladowalismy w domku Marcinek wykapany najedzony zasnol w 1 min
Juli nie zazdroszcze sytuacji ale najlepsze rozwiazanie chyba przeczekac :ico_noniewiem:Mis wariuje inie chce zasypiac. Koszmar. Wyje,histeria, drze ryjka..Iogolnie pokinie wymeczy sie inie straci glosu to nie spi
Ja dziekuje bogu ze Marcinek od malego przesypia nocki zasypia w przedziale 19.00 do 20.30 max i spi do rana od 7.00 do 8.00 bez budzenia oczywiscie zdarza sie ze wstaje przykrywam dam piciu podam smoka ale sporadycznie z jedzeniem tez nie narzekam jest grzeczny i kocham go najmocniej na swiecie :):
U nas ok praca dom praca dom wekendy tylko dla nas :D
i tak sobie zyjemy
Oczywiscie liste swiateczna mamy zrobiona czekam na bony i nagrode swiateczna i wio na sklepy hehe
Pisaliscie o 6 grudnia ja uwazam ze tylko drobiazg mozna kupic a pod choinke prezent jakis wiekszy my na 6 grudnia kupilismy małemu bebenek :):
Pod choinke od babci dostanie super cieżarówe od nas :ico_noniewiem: ( jestem na etapie poszukiwania prezentu) od jednej cioci od drugiej od chrzestnej ech wole nie myslec :ico_oczko: :ico_oczko:
Aniu :ico_ciezarowka: czekam na wiesci :):
Oczywiscie wszystkie zdjecia cudne
Madziorka wam zazdroszcze tych atrakcji :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
Tyle co zdolalam zapamietac wybaczcie ze reszty nie pamietam :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
Jem kolacyjke
[ Dodano: 2008-11-28, 21:30 ]