Awatar użytkownika
urmajo
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

05 sie 2008, 09:40

witajcie.

gozdzik dzięki za pyszną kawkę, przyda się jak zbawienie na dzisiejszą aurę. Za oknem wicher i ulewa. :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: A urlop nie ubłagalnie mija :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

Nocka minęła dobrze, ale w trójeczkę :ico_wstydzioch: Ja chyba nigdy nie oduczę Majki spania w naszym łóżku. Brakuje mi samozaparcia. Najważniejsze, że w ten sposób przesypia całe noce, ale wiem, że to nie jest dobre.

Awatar użytkownika
sensibel
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

05 sie 2008, 14:10

Hej :-)

My wstaliśmy o 9.00 wiec noc rewelacyjna, ale za to od wczoraj popołudniu po burzy nie ma prądu, a co za tym idzie wody wogóle, nawet z wc nie ma jak skorzystać. Jest po prostu okropnie, góra naczyn w zlewie na szafkach, do tego już głowa mi wysiada.... a mają naprawić "może do wieczora" :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: chyba pojedziemy wieczorem do tesciów się wykąpać, no bo ile można latać z wiadrami po okolicy :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Zuzia dziś marudna, chyba dokuczają jej ząbki bo wszystko gryzie mocno. Teraz spi, więc idę ziemniaki wstawić na jakiś resztkach wody... :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
urmajo
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

05 sie 2008, 14:15

sensibel współczuję. Brak wody to katastrofa. Dobrze, że mąż ma teraz wolne, to przynajmniej może po wodę chodzić.

A u nas pogoda bez zmian. Maja śpi, a Miki ogląda bajki. Właśnie skończyliśmy dwie partie Chińczyka. Był remis.

hektorka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

05 sie 2008, 16:03

Hello
U nas też wichura, wieje prawie jak nad morzem. Wczesniej bylismy na dworku a teraz mały chrapie. Przed zasnieńciem dostał jakieś histerii i cięzko go było uspokoić, chyba nie chciał spać,.

beatris75 super zdjęcia, kamilek wita Amelke.

urmajo, to prawda ze urlop szybko leci, ja już jestem na urlopiku jakieś 9 miesięcy, bo to urlop wychowawczy.

sensibel, oj z tą woda to nie wesoło, u nas wczoraj tez nie było ale tylko przez godzinke i tez się wkurzałam bo nawet nie miałam wody na kawuche.

Laseczki Kamilek poszukuje narzyczonej bo widze ze tu przewaga jest dziewczynek, moze jest chetna

Awatar użytkownika
Duszka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 sie 2008, 16:13

witajcie

no masakrycznie dziś wieje :ico_olaboga: i leje

mela właśnie zasneła, sensibel fakt bez prądu i wody to :ico_olaboga: przekichane ahhhhhhhhh co byśmy zrobiły bez tej cywilizacji dawniej :ico_haha_01:

hektorka u nas na wątku jest miejwiecej po równo , tylko faktycznie wiecej nam babeczek wcieło na wakacjach pewnie ,a nasza miejszośc ,która sie udziela to tak wyszło ,ze pozostały same dziewuszki prawie

hektorka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

05 sie 2008, 16:23

Troszke zdjęc
moje chłopaki
Obrazek
Kamilciu
Obrazek
Rodzinka w komplecie
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
sensibel

06 sie 2008, 08:33

Hej :-)
Noc super, o, słyszę, że Zuzia własnie wstała i budzi tatusia :-D

hektorka, super zdjęcia :ico_brawa_01:

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

A u nas jak nie było pradu i wody, tak nie ma.... zaraz mi padnie pateria na lapie, i już wogóle zero kontaktu z cywilizacją... :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

Awatar użytkownika
urmajo
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

06 sie 2008, 10:06

witajcie.

Hektorka świetne fotki. A Wy z Ustki jesteście, czy tylko spędzaliście tam wakacje?

Becia u Was taka sama aura jak u nas. Dziś miało być lepiej, ale jakoś wyraźnej poprawy nie widzę. Wiatr deczko mniejszy, ale wiszą nad nami czarne chmurzyska. Aż strach gdzieś dalej wyjść z dziećmi, a chciałam pojechać na plażę na plac zabaw.

sensibel trzymajcie się , może niedługo usuną awarię.

Awatar użytkownika
Duszka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 sie 2008, 16:01

witajcie

urmajo no dziś pogoda w kratke ,ale teraz wyraznie sie poprawiła juz nie pada i świeci słoneczko , my byliśmy dziś na szczepieniu :ico_olaboga: juz w drzwiach gdy zobaczyła mela pana doktora był płacz :ico_olaboga: fakt faktem wrazenie on robi na dzieciach bo jest juz w wieku podstażałego dziadzia z siwym wąsem i czarne włosy, nie dała sie zbadac -wyła i piszczała non stop,z warzeniem to samo było nie dawała sie :ico_olaboga: ale po wielu bojach udało sie waży 10,6 , potem nastepne kłócie potrójne :ico_olaboga: ,ło matko ledwo utrzymałam ją ,ręka i dwie nogi :ico_placzek: , poty mnie oblały -uffff ,ale juz po wszystkim ,a w nagrode za ból mami kupiła śliczne butki w DAICHMANIE -ELEFANTEN (rozmiar-23 :-D ) big noga :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: ale jesien mamy juz z górki jesio jakieś adidaski kupie i finito

takie :one: http://www.elefanten.de/catalogue/catal ... vOid=72312

hektorka -śliczne fociaki :ico_brawa_01: ,a gdzie ty wogóle mieszkasz?

sensibel
-kobietko cierpliwości ,jeszcze troszke napewno juz dzis wam usuną te awarie lini

a to już niunia i jej nowe lakierki :ico_haha_01:

Obrazek

hektorka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

06 sie 2008, 19:53

Hej Laseczki
Wyobrażcie sobie ze moje dzieci dzisiaj w dzień nie spało, pierwszy raz mu się to zdażyło, a teraz juz chrapie. Tylko że ja nic w domku nie zrobiłam, bo jak mały popułudniową drzemke robi to ja cosik zawsze ogarne, a teraz to już mi się nie chce najlepiej też bym się wykąpała i połozyła.

sensibel, coś wam długa tą awarie usuwają.

urmajo, w Ustce tylko wypoczywaliśmy, lubię tam jeżdzić na urlopik, lubią tą miejscowość nadmorską.

beatris75, Kamilek identycznie się zachowuje jak idziemy do lekarza, nawet dzisiaj poszłam z nim tylko po skierowanie, to mały jak zobaczył pielęgniarke która daje szczepinie odrazu schował się za mna i mówił ''nie nie''. A jutro jedziemy do ortopedy, badanie kontrolne, bo jak bylam 2 miesiące temu to Kail nie chciał ani jednego kroczka zrobić, a lekarz musi zobaczyć jak mały stawia nóżki, mam nadzieję ze tym razem zrobi.
Nawet się nie przedstawiłam Na imię mam Agnieszka jestem z Dobiegniewa, jest to mała miejscowoś koło Gorzowa Wlkp.
Ostatnio zmieniony 06 sie 2008, 20:54 przez hektorka, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”