tylko sie cieszyć, że dzieciaczki sa takie ciekawe życia :-)
a wiesz, że ciągle to powtarzam moim rodzicom? Piotrek jest po prostu ciekawy świata i to jest jego ogromna zaleta :-) zajrzy w każdy kąt, wyrzuci śmieci z każdego kosza, układa swoje ciuchy wg własnej inwencji- tylko się cieszyć :-)
asienka widze 9-tego ząbka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
tak, w końcu :ico_sorki: pozostały jeszcze 2 bardzo opuchnięte,ale kurcze wychodzą jakby chciały a nie mogły :ico_zly:
"ogromne" boczki i ich asymetria przy podobno prostym kręgosłupie i fałdki na brzuchu.
no, rzeczywiście boczki ogromne a brzuch masz większy niż w ciąży :ico_zly: weź Ty kobieto nie grzesz mi tu :ico_nerwusek:
Ja tam dziś mam ostatni dzień folgowania- od jutra może nie dieta, ale zmiany w żywieniu :ico_oczko: ostatnio gubi mnie podjadanie i słodkie- a więc zaczynamy od tego.. plus wracam do Ewki- od 3 dni ćwiczę w końcu i nie mam zamiaru przestać :ico_noniewiem:
Mały ma zapalenie krtani...kolejny antybiotyk :-/
o kurcze, zdrówka!
a ja dziś byłam z siostrą M i jej 2 letnim synkiem u lekarza..w czwartek lekko czerwone gardło i jakieś syropki dostał. wczoraj wymiotował, gorączka a dziś zapalenie płuc i oskrzeli. przez 3 dni się tak paskudztwo rozwinęło :ico_zly: a w przychodni wszystkie dzieciaki krtań albo płuca- taką piękną mamy pogodę teraz :ico_zly:
widzę, że Cezary dużo rozumie, tylko mnie nie słucha :-D
to chyba większość dzieci tak ma :ico_oczko: chociaż muszę się pochwalić że Piotrek zaczyna mnie słuchać. dziś zabierał się do wyrzucania śmieci z kosza- powiedziałam głośniej- nie wolno, spróbował jeszcze kilka razy- za każdym powiedziałam że nie wolno, więc biedak minki robił do płaczu, trochę piszczał ale nie dotknął kosza :-D
biniu mam nadzieję że u Czarka wszystko w porządku będzie- daj znać od razu!!