18 lip 2007, 13:33
Witam późno, ale witam!
Massumi trzymam kciukasy!powodzenia i czekam na newsa!
Zdjęcia śliczne, ale widzę, że Pryszczylla się znów nakrapiana zrobiła :-D
Gosiu chyba go kocham... :-D ale za co? :ico_szoking: hm....a!już wiem..."nie pytaj za co cię kocham, bo kocha się za nic!" :-D A klimy Ci baaaaaaaaardzo zazdroszczę!
Glizdunia no śliczna ta Mayeczka i tak ma fajowo w łóżeczku, supcio! najlepiej wygląda w nosidle i przepasce. No i muszę powiedzieć, że włoski masz fajowo :-)
Jagódka no, od razu lepiej! wiem, że łatwo się kogoś pociesza, ale sama widzisz, że nie tylko Wy macie takie problemy! a większa wina to nasze przewrażliwienie niestety...przejdzie i będzie ok! Jagodzianka moja kochana- słodziaszek! i jak pięknie główkę trzyma! :ico_brawa_01: Moja wredna małpicha się tak drze na brzuchu, że szok! no i tym sposobem wymusza na mnie że jej za długo nie kładę. I matka się drze, ze muszę, bo młoda MUSI ćwiczyć...no tak, ale jak się drze to i tak nie podnosi głowy...ratunku!
Doris :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: urodzinowo!!! miłego dnia, przyjemności z macierzyństwa i dużo, dużo miłości!!!
My wczoraj liczyliśmy, że znów nockę prześpimy...Hania do 21.30 z nami na dworze, a potem spała w domu w wózku jeszcze do 22.15 i nawet spory miałam problem, żeby ją obudzić na kąpanko! jakoś się udało, zjadła i usnęła. Ale w nocy 2pobódki były. Zgodnie z obietnicą poszłam na spacer...o 8...dziś chłodno, więc spała aż do 11! :ico_brawa_01: teraz też śpi..Ja też już padam, ale jeszcze do jutra mam kuzynkę więc niestety...nie mogę się nawet zdrzemnąć!!!
Uciekam gotować makaronik do obiadu
A! w sierpniu mamy USG bioderek, ale nas opr...że za późno, bo to trzeba do 3tygodnia życia zrobić, bo jak jakaś wada, to oni potem już nie mają jak pomóc... :ico_szoking: Wiedziałyście coś takiego???nam nikt inc nie mówił i gdybym nie wymusiła na lekarzu skierowania to do tej pory nic byśmy nie zrobili w tym kierunku :ico_zly: