Hej hej :-)
My własnie wróciliśmy od znajomych i jestem najedzona zjadłam wielkiego kebaba i mam z tego powodu wyrzuty,mały przeżył chyba traumę po takim jedzonku :ico_oczko:
Monia nie martw się tymi kopniaczkami, bo mnie też czasem bolą. w ogóle przedwczoraj w nocy Synuś dawał strasznego czadu, w ogóle się nie mogłam ułożyc. W dzień było to samo, więc wczoraj wieczorem wyglądałam już jak "odpad atomowy"... taka byłam zmęczona. I On się chyba też w końcu zmęczył, bo spał grzecznie całą noc i dziś też jakby potulniejszy. Czasem to mi tak przywali, że normalnie gwiazdki widzę :-D
No ja mam tak samo mam nadzieję,ze mój też dzisiaj da mi pospać,bo też mam takie bombardowania.A tak w ogóle to miło Cię widzieć Goniu :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ,koniecznie zaglądaj częściej :ico_sorki: :-)
Dziewczyny miałam się pytac ile juz przytyłyście kilogramów???
Madziu mi po ostatniej wizycie wyszło,8kg na plusie,więc chyba nie jest źle :ico_noniewiem: ,ale lekarz już mi powiedział,ze mogę jeszcze raz tyle przytyć :ico_olaboga: ,ale co tam ja zawsze taka mizernota byłam ,więc troszke kilosków mi sie przyda :ico_oczko:
Kochane ja uciekam spać słodkich snów :-)