witam moje panie :-D
agi - Andrzejek wycalowany - dziekuje :-D
caro - ja tez chcialam zapisac Andrzejka na takie zajecia ale sie wstydze siebie :ico_wstydzioch:
marzenka - 3 tygodnie z dziecmi ciagiem - szczesciara ;-p
kolka - zatoki :ico_olaboga: Ja dopiero skonvzylam - wiem co czujesz :ico_placzek:
Ja pitole - co za baba :ico_zly: Przeczytalam mezowi trn tekst o balsamie i odzywce a on na to,ze powiedzialby matce - Co cie to kurede obchodzi - mam nadzieje,ze R.zareagowal podobnie :ico_noniewiem:
delicja - to dobrze,ze dajesz cebion ale z wapnem to uwazaj - za dlugo nie mozna podawac :ico_olaboga:
hektorka - brawo za zabek :ico_sorki: :ico_brawa_01:
mroweczka - krotko ale tresciwie :-D :ico_brawa_01: dla Eryczka.
kasi.k - biedna Viki :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: Kurcze-kiedy jej to przejdzie :ico_olaboga: Wydaje mie sie,ze jak bylam w ciazy-to chyba mialas najlepsza opieke z nas - ale na paczatku,jak Viki miala alergie to chyba dali ciala :ico_placzek: To az sie w glowie nie miesci,zeby byc uczulonym na tyle rzeczy :ico_placzek: A dostaje ona jakies leki na alergie???
Ucaluj ja ode mnie :ico_placzek: :ico_placzek:
katrin - Andrzejek pochwalony i obrosl w piorka od tych pochwal :ico_oczko: Ale jest naprawde dzielny - tylko ciezko sobie wzdycha jak widzi,co sie swieci i ma taka powazna minke :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
Ale sa efekty juz tych inhalacji,wiec nie bede sie poddawac :ico_olaboga:
A Antos podobnie jak Andrzejek :ico_oczko:
:ico_tort: dla
Kacperka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
kolka
- kurcze - to nie zazdroszcze - a moze jakas klodke na brame???
No naklikalyscie ale podolalam ;p
Moj synek juz lepiej po ihalacjach :ico_brawa_01: I wczoraj jadl pierwszy raz parowke morlinek dla dzieci :ico_wstydzioch: Nie wiem czy juz moze ale byl zachwycony i nic sie nie zmienilo na jego ciele ani w kupkach,wiec mysle,ze jest ok :-D
Pelza po calym pokoju i wyciaga kable - a jak widzi,ze robie oj,oj to szybko pokazuje kosikosi,zeby mnie zmiekczyc :ico_noniewiem: Skutecznie zreszta :-D
Zaczal sie post a my zaczynamy imprezowac :ico_zly: Tzn znajomi dzis wpadaja na popijawke ;p
Ni o zobaczcie co kupilam mezusiowi na Walentynki :-D
http://www.allegro.pl/item305079668_sex ... stke_.html
A ja dostane to
http://www.allegro.pl/item308539479_sli ... tynki.html