NICOLA_22, super fotki, twoja coreczka trzyma linie jak mamusia :ico_oczko:
napisz czemu Karola musi byc rehabilitowana??
gosiaperelka, brawa dla Leny, jestem pod wielkim wrazeniem ze twoja zdolniacha juz chodzi no brawa wielkie :ico_brawa_01: chodzik pewnie w tym pomogl..hihi
tutaj nie widzialam mleka koziego, musze sie rozejrzec w jakims supermarkecie :ico_noniewiem:
kocura a dla Zuzinki brawa za zebole :ico_brawa_01:
moj Szymon na jednej focie pochwalil sie swoim, zaraz wam wkleje :-D
justyna to przezycie z karaluchem to szok normalnie :ico_szoking: az mnie trzesie jak sobie pomysle, ja nienawidze takich robali z pancerzem,,,..brrrrr ja chyba bym ze strachu tym talerzem rzucila jak najdalej :ico_oczko:
super ze spedziliscie z M przyjemne 36h i oby tak dalej :ico_brawa_01:
kicia wszystkiego naj z okazji imieninek :ico_tort:
mamo_zuzi ja tez pytam o to samo co Gosia: sama pisalas opis do aukcji wozia??? no jestem pod razeniem, za cholere nic nie kumam z tego szwedzkiego :ico_noniewiem:
a wozio w koncu sprzedany?? za ile poszedl??
a jesli chodzi o podbijanie cen to tez mi sie to zdarzalo, ale pamietajcie zeby to robic z innego kompa bo nawet jak zalogujecie sie na inny nick ze swojego komputerka to was dojda ze oszukujecie, ja niestety mialam upomnienie kiedys bo o tym nie wiedzialam :ico_wstydzioch:
a Szymon juz chyba ponad 2h mi spi :ico_szoking:
najpierw marudzil z wozka mi sam wyszedl chyba ze zmeczenia a teraz jak padl tak chrapie sobie, a mialam isc na zakupki spozywcze
a tutaj pora obiadowa juz mija a on dalej spi
wczoraj przyszly papiery na samochod wiec szybko pognalam na poczte zeby kupic drogowe i juz sobie smigamy naszym autkiem
M pojechal dzis do pracy :-D super bardzo sie ciesze
aaa i zwrocili nam kase z tego jednego ubezp. ktore anulowalismy :ico_sorki:
dzisiaj tylko musze isc na poczte odeslac im te papiery co przyslali
z tego wszystkiego kupilam sobie wczoraj super adidaski czarno-biale i spodenki jeansowe i od razu humorek lepszy :-D
[ Dodano: 2008-06-17, 14:44 ]
nowy nabytek