sama nie wiem czy to kupic jutro-bo sie wkurzam sama na siebie ze wczesniej nie kupilam a teraz pod koniec na to kase strace ale chyba kupie...
Dokladnie tak samo sie zastanawialam,ale wczesniej i tak gucio bysmy slyszaly,tylko dodatkowego stresu by nam to dostarczalo.Dla mnie nawet 1 dzien zycia w mniejszym stresie jest bezcenny,dlatego kupilam,nawet gdyby mial mi sie przydac tylko 3 tygodnie to przynajmniej spokojniej bede spala :ico_sorki:
ale tez juz mam dywanik przy wejsciowych drzwiach bo karpeta jasna a Marcina w chacie nie nauczyli ze buty zdejmuje sie po wejsciu do domu a nie po przespacerowaniu sie po nim
No wlasnie,moja tez jasna,a Artur glab jeden najpierw te swoje robocze trepy wlozy a potem mu sie przypomina ze po kluczyki od auta trzeba isc :ico_zly:
siedze sma wieje wiatr i leje deszcz...Iga jak to ona nie rusza sie jednym slowem d o l i n a
Ja tez sama bo ten ,na impreze z kolegami sobie poszedl i ma mnie w nonono :ico_placzek: Moj tez sie nie rusza dalej,lepiej po urodzeniu mogliby siedziec cicho a nie teraz :ico_placzek: