Frydza ja widziała ale jakoś nie udało mi się znaleźć nic bulwersującego na nk, może lepiej, bo szkoda nerwów... pomylency i tak będą wśród nas i nic na to nie poradzimy....
no właśnie, durnie wszędzie są, ja dlatego nigdzie nie daje gołego Tomka, bo nigdy nie wiadomo kto to ogląda? :ico_olaboga: jakieś porombańcy...
BeWu gratuluję dziewczynki w brzuszki, będzie fajny babiniec w domu! :ico_brawa_01: imie Lena bardzo mi się podoba! a jak byłam z Tomkiem w ciąży i jak myślałam że dziewczynka to bardzo chciałam żeby była Majka! chociaż mojemu A wcale się to nie podobało :ico_oczko: Ale z chłopcem nie było żadnego problemu, miał być Tomek [po wujku] i już
Frydza napewno jest lepiej z nóżkami Wikusi...i dzięki Bogu że z Twoim siostrzeńcem wszystko ok...
ania1980 trzymam kciuki za Ciebie jeszcze tylko 4 dni, zobacz tylko 4 a było 9 miesięcy... ale te 4 dni to teraz wieczność nie...zobaczysz zleci i mała wyskoczy! :ico_oczko:
A ja dziś dopiero mam dzień do du...nie dość że wczoraj dostałam @ jakoś ledwo łaże [nogi mam jak z waty] to poszłam zTomkiem na spacerek krótki do tej znajomej co ma kwiaciarnie [po kartke dla teściowej bo ma 03.12 urodziny] i jak wracaliśmy to Tomek trzymał mnie za ręke i chciał barsdzo kamyczek i normalnie pociągnął mnie tak że i on i ja żeśmy leżeli... :ico_zly: :ico_olaboga: :ico_olaboga: a na tych piepszonych chodnikach to nie jest moja pierwsza wywrotka!
Ale wiecie? nic nam się nie sało...troszke my się przestraszyli, ja na trzęsących nogach wróciłam do domu...
I tak mama zadzwoniła to jej się wyżaliłam. Jestem, tzn mam 1 stopień niepełnosprawności ale umiem chodzić [dosyć trudno] ale chodze...
co mam zamknąć się w domu i patrzeć przez szybke na świat!!! :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
Zła to ja jestem troche na siebie, bo jestem dosyć gapka, bo wszyscy mi powiedzą musisz uważać, a co ja robie? no pewnie że uważam...Troche też mnie wkurza że pewnie ludzie wszyscy widzieli i dopiero będzie gadanie :ico_wstydzioch: :ico_olaboga: ... Ale to mnie raczej nie obchodzi...oj ale jestem wkurzona!na świat!