Witajcie
jestem objedzona ze hoho
chociaz nierobilismy takich wielkich swiat bo tylko ja i moj B bo Wiki u dziadkow a po drugie my nigdzie niemoglismy z Zuzia wychodzic
bylismy fakt faktem na dworzu na chwilke na spacerku ale nie w gosciach :ico_oczko:
dziekuje dziewczynki za wsparcie przyda sie naprawde ja wierze ze wszystko bedzie dobrze wkoncu widze ze Zuzia sie normalnie rozwija i bedzie dobrze musi byc :ico_oczko:
jutro zadzwonie do pediatry i umowie sie na spotkanie zeby spojrzala na to wszystko swoim okiem i dala skierowania do specjalisty oraz na usg
jutro przyjezdza Wiki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: tak sie ciesze brakuje mi mojego sloneczka :ico_oczko:
Co do nerek, to mojemu Gracjankowi robili mu badanie CUM, miał taką samą wadę jak Twoja Zuzia, trochę poważniekszą, ale okazało się że wszystko jest ok. No i robili mu w miejskim, a Ty tam pewnie z małą leżałaś. Wodogłowie, to chyba poważniejsza sprawa, mam nadzieję, że uda się zatrzymać rośnięcie ciemiączka, a woda zniknie.
tak bylismy w Miejskim
a co do tego Cumu to niewiem musze sic do pediatry ale pewnie do szpitala na to badanie
a powiedz mi na czym ono polega to badanie??bo musimy miec aktualny posiew
a co do ciemiaczka to jej nierosnie tylko wlasnie zarasta i lekarka mowi ze niewiadomo czu uda sie zrobic to usg przedciemiaczkowe
ale zobaczymy
dziekuje za kciuki :ico_oczko: jak reszcie dziewczyn :ico_oczko: :ico_oczko:
A ja mam jeszcze gorzej oko spuchnięte..
a to cos powaznego??mam nadzieje ze szybko zniknie :ico_oczko:
Sabcia, super fotki a Nikola pieknie siedzi naprawde :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
matikasia, super spedziliscie dzisiejszy dzien i ty na rolkach tylko pogratulowac :ico_brawa_01: pieknie wygladasz kochana jak siostra Matiego :ico_oczko:
Ewka_82, zdrowka dla Pawelka :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:
emikaw85, kochana ja uwazam ze ty jesli kochasz ojca swojego dziecka to powinnas z nim byc a nie sluchac mamy bo tak niemoze byc tymbardziej ze kiedys mamy niebedzie a ty zostaniesz sama z malutka
a twoje szczescie najwazniejsze jest ja bym walczyla o wasz zwiazek naprawde a niedalabym zeby mama sie wtracala wkoncu to ojciec twojego dziecka i tez ma prawo je widywac i wychowywac
to moje zdanie trzymam kciuki za pomyslne rozwiazanie sprawy
uciekam bo Zulka budzi sie na jedzonko papa