Witam sie i ja
matikasia, dziekuje tobie za info na forum :-D
zaczne od tego ze od wczoraj jestesmy z Zulka juz w domku :ico_sorki:
okazalo sie ze miala 3 dniowke :ico_szoking:
ale zesmy sie tak wystaszyli ze hej
w niedziele o 14 wypila ostatie 100ml herbatki i okolo 19 miala juz 39.3st tepm. i byla taka rozpalona ze poszlam do szpitala
a oni do nie ze dziecko odwodnione :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: i musi zostac
no to zotalismy
podejrzewali do razu ze to bakteria w moczu(sugerowali sie tym co poprzednio miala) :ico_zly:
ale okazalo sie inaczej na szczescie a w poniedzialek miala nawet 39.9tem :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
ale wczoraj juz rano byla taka wysypana ze pani doktor na obchodzie sie ucieszyla ze to 3 dniowka :-D :-D
i wypisali nas do domu
okropne to bylo
lezalam z dwojka innych dzieci ktore byly chore na zapalenie pluc :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_placzek: :ico_placzek:
niebylo innej sali zeby nas przeniesc i tak sie balam ze Zulak złapie ale poki co nie pytalam nawet lekarki to powiedziala ze niepowiina zlapac no oby
przez te 3 noce wogle niespalam bo jak niemoja plakala to inne dzieci krzyczaly i plakaly to bylo okropne
jestem nadal taka zmeczona i niewyspana
Zulak zreszta tez chce tylko na raczki,i spi na moich rekach masakra
musze ja odzwyczaic
jest cala wysypana ale ponoc jeszcze tylko 3 dni tak bedzie zobaczymy
Wiolaw,
Sabcia dla waszych pociech :ico_brawa_01: :ico_tort: za 11 miesiecy :-D
Kasia90 dla twojej Kini za 10 miesiecy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_tort: :ico_tort:
isiawarszawa, no super ze twoja sie dostala na sesje,fajnie zycze zeby byla na okladce gazetki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Magda33, wspolczuje sytuacji z tym allergowiczem to napewno jakis oszust tak zbywa :ico_zly: :ico_zly:
mam nadzieje ze sie wyjasni
a co do cycusiowania to mam nadzieje ze uda ci sie szybko skonczyc i Zosienka niebedzie sie domagac :ico_oczko: :ico_oczko:
Matikasia sliczne fotki MIlenki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a najlepsze jak przymieza buty hehe mała modelka rosnie prawdziwa z niej kobietka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-D :-D
sliczne te kozaczki super i cena tez fajna :-D :-D
tak trochę się musiała oparzyć, bo płakała chwilę. Wystraszyłam się
oj biedulka niestety nasze dzieci teraz wszystkiego smakuja,dotykaja i niezawsze dobre rzeczy,moja lubi bardzo kontakty i wszelkiego rodzaju kable :ico_olaboga:
serniczek czekoladowy się piecze.
mniem mniam pychotka :-D :-D
a no i ja stawiam tez :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
za 11 miesiac Zulki
i dla
Magdusi sto latek :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Kala witaj spowrotem :ico_oczko: :ico_oczko: super ze u ciebie sie zaczelo ukladac :-D :-D
dalje niewiem co mialam napisac
przepraszam ale niejestem jeszcze ogarnieta po tym szpitalu
lece ogaranc troszke mieszkanie a potem sie zdrzemne troszke :ico_oczko: :ico_oczko:
a no i dziekuje za zdrowko dla Zulki :-D :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: