hej, ja wczoraj pojechałąm do lekarza, bo mnie martwiła ta moja wysypka, ale to podobno jakaś alergia kontaktowa i dziś już prawie nie ma :ico_haha_02:
mania śliczną masz córeczkę
manenka, fajnie macie z tymi aptekami, ja tak lubię prezenty :-D szkoda, że u nas czegoś takiego nie ma
Tynusz1, moja siostra miałą podobną sytuację z bankiem, poszła do bankomatu, ale bankomat, zatwierdził wypłątę, ale nie wypłącił pieniędzy a z konta zniknęła ta rzekomo wypłącona kwota, ale jakoś się to wyjaśniło, mam nadzieję, że i u Twojej mamy się wyjaśni, bo to dużo pieniędzy.
wczoraj miałam takie bóle jak na @
to pewnie skurcze przepowiadające. Ja w pierwszej ciązy nawet nie wiedziałąm co to skurcz przepowiadający, do ostatniego dnia, nie wiedziałam, co to jakiekolwiek skurcze, aż bałąm się, że przeoczę poród :-D
kurde mam rozstępy na około pępka i w dodatku tak swędzą :ico_placzek:
oj nie zazdroszczę, ja na szczęście nie mam ani jednego,ale brzuchal mam ogromny, nawet mąż wczoraj się zdziwił jak on urósł :ico_haha_01: ale ja mam bardzo elastyczną skórę wygląda na to :ico_noniewiem: szkoda tylko, że sama się nie wchłąnia tak jak się rozciąga.
AniaZaba, daj sobie spokój z pracą a przygotowuj na powitanie dzidziusia.
Za pierwsze dziecko 1200 euro a za drugie 865
to na każde kolejne dziecko przyznają mniej becikowego?? to niesprawiedliwe
:ico_noniewiem: