A pewnie w grupie zawsze razniej :ico_oczko:mogę i ja dołączyć do Was?
mocno trzymamy kciuki :ico_oczko:ok temu miałam już jedno podejście i sporo zgubiłam, musiałam niestety przerwać dietę ze względu na stan zdrowia, teraz to moje podejście numer dwa, oby tym razem udane
jeszcze jutro i pojutrze powinno juz byc po glodzie :ico_oczko:dzisiaj pierwszy dzień, ciągle głodna jestem
:ico_sorki: :ico_sorki: przydadzą się bo ciężka jakoś dla mnie ta dieta tym razem :ico_noniewiem:mocno trzymamy kciuki :ico_oczko:
:ico_brawa_01: super wynik :ico_brawa_01: sama by sobie takiego życzyła, ale pewnie już mi nic nie spadnie, w sumie 2 kg też dobre, ważenie zaplanowałam sobie na piątek rano chyba, że dam radę przeciągnąć pierwszy etap do niedzieli :ico_noniewiem:W sumie ubyło mnie już 4 kg :-D
to fakt, te ostatnie kg zawsze najtrudniej zgubić ale i one też w końcu wyparują :-)mi juz niewiele zostalo ale pewnie jak na zlosc bedzie to trwalo i trwalo :ico_zly:
No to cudnie kochana66 :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:ekawa byłam ile tym razem ubyło mi po dwóch dniach, no i jest już 2 na minusie :ico_sorki: w
Wielkie brawa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:W sumie ubyło mnie już 4 kg :-D
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Gratuluje wytrwalosci i oby tak juz pozostalo :ico_sorki: Ja wlasnie zjadlam wczoraj ciacha i dzis placze nad wlasna slaboscia :ico_placzek:ale się nie dałam, na razie :ico_noniewiem:
Wróć do „Fitness, Diety i odchudzanie”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość