dla mnie to dziwne zachowanie.......nie wiem jak jest u was ......ale my zaraz po narodzinach wysyłamy info do rodziny i znajomych ze juz po........wiec dziwia mnie telefony czy juz po ??!!
u nas tak samo- mój K wysłał smsy do wszystkich, których ma w książce adresowej- łącznie z klientami, majstrami z budowy itd. hehe potem cały dzień odbierał telefony z gratulacjami :ico_haha_01:
Co do Maksia to włosów ma rzeczywiście dużo, ale też długie są- 2cm, więc pewnie dlatego wygląda na starszego :ico_oczko:
Patrycja, strasznie współczuję Ci tych kolek Filipka :ico_sorki: szkoda dziecka w takiej sytuacji :ico_sorki: a jakiego mleka używasz? Trzymaj się dzielnie
Zoola niech mąż się z urlopem wstrzyma, choć pewnie i tak niedługo się rozpakujesz :ico_oczko:
Markotka to też temperatura u Was wysoka :ico_szoking: oby zgodzili Wam się na tą klimę, bo dziecko strasznie męczy się w takie upały. Mój mąż ostatnio nawet miskę z lodem przed wiatrakiem ustawiał, żeby choć trochę się ochłodziło :ico_sorki: :ico_sorki: