Pati85, szybciutko do nas wróciłaś :ico_brawa_01: Brawa dla Eryka za noce bez pieluszki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Gratulacje dla koleżanki i niech szybko do zdrowia wraca, teraz nawet nie może się w pełni cieszyć z Maluszka :ico_noniewiem: Ta pierwsza pościel jest prześliczna :ico_brawa_01:
izuś_85, trzymam kciuki za ogródek :ico_sorki:
elibell, może Wy wcale się niczym nie zatrułyście, tylko przechodzicie grypę żołądkową? Jak Elizka dziś się czuje?
Kocura Bura, to tylko się cieszyć, że waga pokazała dziś mniej :ico_sorki: na pewno nie oznacza to nic niepokojącego... czyli już mi nie dotrzymujesz towarzystwa w tyciu... ja mam najwięcej z Was na plusie :ico_noniewiem: Super nauczyłaś Zuzię z tym sprzątaniem :ico_sorki:
Co do pościeli, to ja mam po Wice 3 komplety, wszystkie w świetnym stanie, 2 w kolorze neutralnym i jeden różowy, więc jeden planuję kupić. Wprawdzie przy Wice się nie przydały 3 komplety, bo ona ani nie ulewała, ani nie wymiotowała, a pieluszka sporadycznie przepuszczała, więc zdążyłam spokojnie wyprać, ale nie wiadomo jak będzie teraz. Każde dziecko jest inne, lepiej niech będą 3 komplety, bo w różu mój Synuś spać nie będzie :ico_oczko: Prześcieradełka mam po Wice też w dobrym stanie, o dziwo :ico_oczko: Kupiłam je w Auchan za grosze, a są na prawdę dobrej jakości :ico_brawa_01: