wiem, ale 0,5 kg u dziecka a 0,5 kg u dorosłego, to zupełnie inna bajka :-)to normalnie że dziecko od razu schudnie, ale przecież potem to się zwróci:)
Na pewno. :)i zobaczymy czy się wszystko unormuje.
Właśnie nie. Prędzej od szpitala. Mój siostrzeniec miał okropną biegunkę, był odwodniony i podawali mu przez 3 TYGODNIE!!! Bo tyle miał biegunki tylko sole, wodę z minerałami i nic więcej! Dostawał to pod kroplówką żeby się nie odwodnić i siedział biedny 3 tyg z kroplówką i nic więcej. 1,5 roczku miał. Stwierdzili, że lepiej jak samo przejdzie, bo "wirus wyjdzie z kupą". -.-"to zależy od nasilenia objawów
od tegop też, ja mówiłam na przykładzie naszego szpitala :-)Prędzej od szpitala
rozumiem, tylko ja już się wszytskim stresuję, bo Zosia przez te wszystkie choróbska co chwilę ma coś z wagą, więc dla mnie nawet pół kilo stracone w kilka godzin to nerwówa :-Dja nie zwracam na to uwagi jeśli jest to objawem jelitówki
mój ostatnio tak pada czest a później do 23 biega , ale wcześniej nie daje się uśpićTeraz mała śpi. Padła o 16.
pewnie że będzie ,Czekamy na fotkę Lolka z perkusją:)
fajnie, że dziadkowie tak często was odwiedzają :ico_brawa_01:Odliczamy już czas do niedzieli bo będziemy mieli dziadków na tydzień. Na
hi, hi a mój taki kochanyNasza mała wredotka się robi

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość