a wiesz ze Kondziu też ma "gorsze dni"... moze to jakiś skok ich dopadł :ico_olaboga: bo on tez pierdzi przy tym na potegę :ico_olaboga: a nic nowego nie dostał :ico_noniewiem:dziąseł nie ma spuchniętych ale mi się wydaje że to cały czas brzuch bo najpierw bardzo słychać jak jej w brzuszku bulgocze a później bardzo pruta :ico_noniewiem:
szkieletorek to ja ci powiem szczerze z włąsnej autopsji że to kim była matka akurat ma najmniejsze znaczenieNie wiadomo kim była matka czy nie piła w ciąży. I nie wiem czy bym potrafiła pokochać jak swoje.
Nie,nie.szkieletorek, a tak mi przyszło do głowy, a Wy nie jesteście może w Tyliczu?
No to gratuluje i oby się udało.chcą zebym przyszła w poniedziałek do pracy :ico_brawa_01:
Oooo a co się stało że się nad zmianą zastanawiasz?Szkieletrek mam do Ciebie kilka pytań odnośnie pieluch wielorazowych. Cały czas ich używasz? Ile sztuk kupiłaś i jakie dkładnie? Poważnie myślę nad przejściem na wielorazowe.

Ja też myślę, że nie geny a wychowanie ma duże znaczenie.Cytat:
Nie wiadomo kim była matka czy nie piła w ciąży. I nie wiem czy bym potrafiła pokochać jak swoje.
szkieletorek to ja ci powiem szczerze z włąsnej autopsji że to kim była matka akurat ma najmniejsze znaczenie
co to ma do rzeczy?
a jak nawet piła to co?
czy te dziecko ma mniejsze prawo do miłosci?
Nie przesadzaj i nie wmawiaj mi że ja patrze w takich kategoriach na dzieci z domów dziecka.czy można w ogóle myśleć w tych kategoriach? dziecko to nie lalka na wystawie ze mozna sobie wybierać te takie włsoki a takie policzki a taki nosek itp

kilka czynników się na to złożyło. Oszczędność, ekologia (jakoś szczególnie nawiedzona nie jestem, ale razi mnie parę rzeczy) i zdrowie mojego dziecka. W TV o tym słyszałam, później poczytałam trochę i u chłopców stosowanie pieluszek jednorazowych może prowadzić do bezpłodności.Oooo a co się stało że się nad zmianą zastanawiasz?
Nie no coś ty .To bym wtedy majątek wydała bo te otulacze drogie są.szkieletorek, to w sumie niedużo masz tych pieluszek, ja myślałam o 10-15 materiałowych (+30 wkładów) i 2 otulaczach
No nie wiedziałam co prawda że pampersy maja takie działanie ale o tym by nie przegrzewać jąder to słyszałam.Przecież ciągle gadają by mężczyźni nie trzymali laptopów na kolanachu chłopców stosowanie pieluszek jednorazowych może prowadzić do bezpłodności.
Dla zainteresowanych:
Podwyższona temperatura w mosznie przy użyciu pieluszek jednorazowych może prowadzić do niepłodności mężczyzn.
Czytałaś to na forum Pieluszkarni ??Tłumaczenie: Ewa Dumańska „Pieluszkarnia”
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 1 gość