Dzis sobota a my z męzem od 6.00 nie mozemy spac, ja już jestem w trakcie pieczenia ciasta a męzulo pojechal na zakupy, zaprosilismy dzis przyjaciól na grilla wiec szykuje sie imprezka.
Witamy kolejne brzuszkowe dziewczynki, oj jednak faceci nie mają szans, za to jaki będą mieli wybór w dziewczynach
Ja tez wczoraj bylam u lekarza (pierwszy raz z mężem), lekarz potwierdzil ze rośnie chłopak (bardzo ruchliwy)
, mężuś caly w skowronkach. Wszystko przebiega jak nalezy, ale termin wg usg to nie 10.09 tylko 14.09.
Aktualny wymiar mojego brzuszka to 87 cm, lekarz sie smial ze teraz te dziewczyny takie chudziny ze tych brzuszkow to dlugo dlugo nie widac
Kocura Bura spodnie rewelacja!!!! tunika oczywiscie tez ładna, ale ja aktualnie latam za spodniami i ciezko mi cos kupic
, a te twoje śliczne.
Udanego weekendu wam zycze i odpoczywajcie na maxa
[ Dodano: 2007-04-28, 09:04 ]tydzień ciąży ......I..18 tydzień..I..19 tydzień..I..20 tydzień..I..21 tydzień..I..22 tydzień
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
paulina1978 ........I.....86 cm.....I.... 90 cm......I.....................I.....................I..................
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
gosiaperelka .......I......98 cm....I....................I.....................I......99 cm......I..................
Kocura Bura ........I.................I....................I.....................I.....................I.................
agnieszka01.04 ...I.................I.....................I....................I......94 cm......I..................
eSKa ...................I.................I.....................I....................I......89 cm......I..................
ewasiek ................I..................I.....................I...................I..... 95 cm .....I.................
mama_zuzi1980 ....I..................I....................I....................I....................I..................
ulamisiula .............I..................I.......91 cm.....I.....................I...................I.................
[ Dodano: 2007-04-28, 09:06 ]pozwoliłam sobie dopisac moje skromne 89 cm