Hej laseczki, a ja to przy Was szczypior jestem
Ale dzidzia na usg dokladnie taka jak trzeba na wiek ciazy. Widocznie tak jak z Zuzia mam malo wod plodowych i stad maly brzych. Poza tym ja przed ciaza decha na brzuchu bylam, jak napielam miesnie to he he mozna by sobie reke zlamac, stad ten moj maly brzusio, miesnie trzyamaja go w ryzach i tyle. Wieczorem tylko troche mnie bardziej wybrzusza, po calym dniu latania po miescie i domu.
tak, w Szwecji jest jedno z najbardziej liberalnych praw aborcyjnych. Normaknie mozna usunac do 16 tygodnia ciazy, a w przypadkach wyjatkowych, po konsultacji psychologicznej i innych az do 26 tygodnia ciazy. Dlatego nie chca mowic plci wczesniej i ich rozumiem.
U nas pogoda nawet, nawet, jutro ma byc 2o pare stopni, wow
Z dolegliwosci ciazowych to tylko zgaga mnie meczy wieczorem po zazyciu witamin no i brzusio ciagnie jak sie nabiegam (ostatnio duzo niestety).
Juz nie moge doczekac sie wkacji i byczenia na plazy w polcieniu z woda w lapce,
Egzamin posedl mi chyba dobrze. Pod koniec tygodnia jak dobrze pojdzie zaczynam nastepny etap kursu szwedzkiego jako drugiego jezyka ojczystego. Ciekawe jak mi pojdzie.
A ja zajadam sie teraz sliwkami a w nocy czuje ze bedzie bol brzuszka, no coz, ale lakomstwo wygraywa