Cześć dziewczynki!
Lucy, Alinka, ale z Was nocne marki. Chociaż ja też spać nie mogłam, ale zbudziłam K. i opowiadałam Mu, że spać nie mogę bo mam doła
A on biedny dziś dopracy rano musiał wstać.
Alinko, ale z Ciebie zdolniacha, śliczne te sukieneczki. Hmm, może ja też spróbuję coś Malutkiej uszyć? Maszyny nie mam co prawda, ale ręcznie też się uda... Kiedyś dla lalek szyłam więc czemu nie
bo też się nudzę w domu. I od tego siedzenia to mi głupie myśli do głowy przychodzą
Ciekawe co u
Aci i
Dominiki? Może właśnie teraz się rozdwajają
?
U nas dziś troszkę chłodniej
więc zaraz idę po wyniki badań, truskaweczki i czereśnie (wczoraj kupiłam po 7 zł za kg
). Chcę też kupić prezent dla mojego K., bo właśnie dzwonił, że dostał awans. To znaczy od 1.06 będzie miał wyższy stopień
Chcę Mu podarować skórzany portfel, bo ten, który ma to już taki podniszczony jest. Macie może jeszcze jakieś pomysły na prezenty? Bo niedługo nasza rocznica ślubu i urodziny i imieniny mojego męża. Na urodziny już mam dla Niego prezent, ale muszę jeszcze 2 wymyśleć. Czekam na inspiracje
Denerwuje mnie tylko jedna rzecz... z okazji awansu K. będzie musiał postawić coś swoim kolegom z pracy. Więc szykuje się popijawa
, a ja tu prawie rodzę .... Na szczęście impreza nie w domku, ale ja nie lubię jak K. imprezuje beze mnie
Choć tylko raz się to zdarzyło, jak robił "wkupne" w pracy. No ale na tej imprezie byli sami faceci, a mnie Krzyś zostawił w domku z butelką dobrego winka i też się dobrze bawiłam
Gorzej teraz, jak jestem w ciąży.... A jak zacznę rodzić jak K. będzie na tej imprezie... Dobrze, że żadnych bab tam nie będzie
Też jestem zazdrosna o mojego Misia
Aha, śnił mi się w nocy ten tygrysek z mothercare dla dzidzi. I wymyśliłam sobie, że wujek go sprezentuje swojej siostrzenicy hihi
Zaraz wyślę maila mojemu bratu ( który też jest w uk). A co? Niech Niunia ma!!!
[ Dodano: 2007-05-30, 09:43 ]
Cześć
Madzia Właśnie się zastanawiałam czy przypadkiem już nie rodzisz